Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Το μυστικό για την επιτυχία αυτού του πιάτου συνίσταται στο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά, το νερό πρέπει ίσα-ίσα που να ανασαλεύει, δεν πρέπει να κοχλάζει έντονα.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα πιάζ είναι νοστιμότερα όταν τρώγονται σε χλιαρή θερμοκρασία και μπορούν να αντικαταστήσουν το κυρίως πιάτο στο καθημερινό τραπέζι Συνταγή : Δημήτρης[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια αλλιώτικη ιδέα για να φτιάξουμε και να απολαύσουμε μια νόστιμη φασολάδα με κόλιανδρο που μπορείτε να τον αντικαταστήσετε με μαϊντανό. Που γευστικά όμως,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈκρηξη υγείας στο πιάτο σας, αφού το σαφράν ή αλλιώς κρόκος Κοζάνης έχει χαρακτηριστεί από τους ειδικούς ελιξίριο μακροζωίας. Εκτός από θρεπτικά συστατικά, το[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1/2 κιλό φασόλια (μικρά, όχι γίγαντες) μουλιασμένα από το προηγούμενο βράδυ 3 ολόκληρες σκελίδες σκόρδο (εγώ έβαλα 2) 3 φύλλα δάφνης 1 ξερό κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ λευκά ξερά φασόλια 8 φύλλα φρέσκου φασκόμηλου 1-3 σκελίδες σκόρδο καλό, αγνό παρθένο ελαιόλαδο (δείτε συνταγή) λίγο νερό, από εκείνο του μουλιάσματος[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες 1 μικρή πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 2 κλωνάρια σέλερι (το κοτσάνι κομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ορεινή Φενεός, πόλις αρχαία με μεγάλη ιστορία, ανήκει σήμερα στην και φημίζεται για το εύφορο οροπέδιό της. Η Ιστορία τη σχετίζει με τον Ηρακλή, αφού για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜία κλασική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, αναμονή 8 ώρες,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤώρα που αρχίζει να χαλάει ο καιρός, η πηκτή αυτή σούπα είναι ένα πολύ δυναμωτικό, όσο και νόστιμο πιάτο. Παραδοσιακό πιάτο στο ιταλικό τραπέζι, η “pasta[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα φασόλια αλλιώς! Καραμελωμένα κρεμμύδια, φασόλια που λιώνουν στο στόμα και τυρί...Το δεντρολίβανο στην αρχική συνταγή ήταν φρέσκο θυμάρι, οπότε μπορείτε να[...]
Πηγή: bostanistas.grΩ, ναι. Με όσπρια και ζυμαρικά γέμισαν πρόσφατα τα ντουλάπια των ελληνικών σπιτιών αφού προηγουμένως άδειασαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Τι θα τα κάνουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΈνας άλλος τρόπος να απολαύσεις τα όσπρια! Τα κρεμμύδια καραμελώνουν και μαζί με το τραγανό μπέικον δίνουν στα λευκά σου φασόλια την έξτρα γεύση που[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο στοιφάδο, όπως εχω επι πολλές φορες στο παρελθόν, είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά. Αυτα τα μικρά κρεμμυδάκια όταν μαγειρευονται και λιωνουν ειναι απλά[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.gr700 γρ. φασόλια 4 κιλά μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδου μπαχαρικά 1 κουταλιά τριμμένο ψωμί 1 ματσάκι μαϊντανού λάδι αλάτι Αφήνετε τα φασόλια σε νερό[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 φλιτζάνια ξερά άσπρα, μέτρια φασόλια 6 φλιτζάνια κρύο νερό 1 κουτ. του γλυκού αλάτι 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι 1/2 φλιτζανιού χοντροκομμένο και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο φαγητό αυτό θαρρώ είναι καθαρά Εβρίτικο ή έστω της Ανατολικής Θράκης. Κλασσικό φαγητό του χειμώνα και των Χριστουγέννων το τουρσί στα χωριά μας. Ή θα το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτοµα) 2 ½ φλ. άσπρα φασόλια (µέτρια, όχι πολύ ψιλά), 1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκοµµένο, 1 καρότο σε µικρά κυβάκια, 2 κόκκινες πιπεριές σε µικρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.com