Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά 1 πακέτο (500 γραμμ.) χοντρά μακαρόνια για παστίτσιο Για τη σάλτσα κιμά 600 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος, μία φορά περασμένος στη μηχανή αλέσεως 1/3 φλ.[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1 πακέτο (500 γραμμ.) χοντρά μακαρόνια για παστίτσιο Για τη σάλτσα κιμά 800 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος (μία φορά περασμένος στη μηχανή αλέσεως) 1/3 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. πένες με ρίγα 2 κ.σ. μαργαρίνη με βούτυρο αλάτι Για τη σάλτσα κιμά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 4 χωριάτικα λουκάνικα καθαρισμένα από το περίβλημα 1/4 φλ. κονιάκ[...]
Πηγή: argiro.gr1 πακέτο (500 γραμμ.) χοντρά μακαρόνια για παστίτσιο Για τη σάλτσα κιμά 600 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος μία φορά περασμένος στη μηχανή αλέσεως 1/3 φλ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 1 πακέτο μακαρόνια πένες 2 μεγάλες μελιτζάνες κομμένες σε κύβους 2 φλυτζάνια του καφέ κιμά μανιταριού (μανιτάρια ψιλοκομμένα στο multi, περίπου 4-5[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grVegan Mama's Pastitso Η παραδοσιακή συνταγή, παραλλαγμένη ώστε να είναι πιο γευστική από όσα παστίτσια έχετε δοκιμάσει! Ένα εορταστικό πιάτο με μηδέν[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr500 γρ. μακαρόνια πέννες 1 κούπα φέτα θρυμματισμένη 2 αυγά μαργαρίνη Για τη σάλτσα 400 γρ. κορν μπιφ κομμένο σε κυβάκια 1 κρεμμύδι μέτριο προς μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Συνταγής 1 πακέτο (500 γραμμ.) χοντρά μακαρόνια για παστίτσιο Για τη σάλτσα κιμά 800 γραμ. κιμάς μοσχαρίσιος μία φορά περασμένος στη μηχανή αλέσεως 1/3[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΓια τη σάλτσα κιμά: 1 κιλό κιμά 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 κ.σ. ρίγανη 2 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. μαύρο πιπέρι 1 ξυλάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 πακέτο (500 γραμμ.) χοντρά μακαρόνια για παστίτσιο Για τη σάλτσα κιμά 600 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος, μία φορά περασμένος στη μηχανή αλέσεως 1/3 φλ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.gr