Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι το να φτιάξεις μπεσαμέλ είναι δύσκολη και μπελαλίδικη δουλειά. Δεν είναι όμως έτσι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε έναν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 2,5 κούπες γάλα 1 κουταλιά βούτηρο αλλη 1 κούπα γάλα 4 κουτ. αλεύρι 1 κουταλιά κορν φλάουερ 1 αυγό αλάτι Εκτέλεση Ξεκινάμε βάζοντας σε χαμηλή φωτιά τις[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΥλικά 6 κ. σ. αλέυρι 8 κ.σ. φιτίνη 4 φλιτζ. τσαγιού γάλα 1 αυγό Αλάτι-πιπέρι-μοσχοκάρυδο
Πηγή: cookingbook.grΥλικά 100 γρ αλεύρι 100 γρ βούτυρο 1 λίτρο γάλα μοσχοκάρυδο 2 αυγά αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Βάζετε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα να λιώσει. Η φωτιά μας θα πρέπει να[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 1.5 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ 1/2 ΚΟΥΠΑ ΑΛΕΥΡΙ 1/2 ΚΟΥΠΑ ΒΟΥΤΥΡΟ Η ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1-2 ΑΥΓΑ 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 1/2 ΚΟΥΠΑ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΓια ένα μέτριο ταψί Υλικά: 7 κ.σ αλεύρι 2 κ.σ φυτίνη 1 1/2 λίτρο γάλα 2 κρόκους αυγών(προαιρετικά) Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι μοσχοκάρυδο(προαιρετικά)[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ για ένα ταψί παστίτσιο -100 γραμ. βούτυρο η μαργαρίνη -100 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις -1 λίτρο γάλα -2 αυγά χτυπημένα όπως την ομελέτα -1 φλιτζ.[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 8 ) 4 κ. σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη 5 κ. σούπας αλεύρι (κοσκινισμένο) 750ml φρέσκο γάλα (μπορεί να πάρει και 1lt) 1 αυγό αλάτι, πιπέρι λίγο[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά για 1 δόση 2 κ.σ. μαργαρίνη 2 κ.σ. αλεύρι 1 κούπα γάλα τριμμένο μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι άσπρο 1 αυγό Εκτέλεση Λιώνουμε την μαργαρίνη και τσιγαρίζουμε[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΧωρίς να σβολιάσει. Τι χρειαζόμαστε: 8 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας φυτίνη 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 φλυτ. τσαγιού τυρί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ μπεσαμέλ είναι μια κρεμώδης σάλτσα που χρησιμοποιείται σε μεγάλη ποικιλία φαγητών τα οποία κατά κανόνα μπαίνουν στο φούρνο. Ενσωματώθηκε -σύμφωνα με[...]
Πηγή: e-syntages.grΌπως γνωρίζουμε η μπεσαμέλ είναι γαλλικής προέλευσης. Στην Ελλάδα τόλμησε ο Νικόλαος Τσελεμεντές να την παντρέψει με ελληνικά φαγητά που έδεσαν αρμονικά σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥποσχέθηκα ότι μετά από τον "βασιλιά του καλοκαιριού" τον μουσακά θα αναρτήσω και την πλήρη συνταγή για την μπεσαμέλ sournois. Την ονόμασα πονηρή γιατί[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤη μπεσαμέλ αυτή τη φτιάχνει μία φίλη της μητέρας μου... Τη ρώτησα τη συνταγή περιμένοντας να μου πει το μυστικό υλικό... όλα ήταν πολύ απλά!! Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠανεύκολη μπεσαμέλ της μαμάς μου. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 Βιτάμ 5 κ.σούπας αλεύρι 1 λίτρο γάλα 3 κρόκους αυγού λίγο αλάτι μοσχοκάρυδο Καβουρδίζω το αλεύρι στο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη μπεσαμέλ με απλά υλικά... Τι χρειαζόμαστε: 1 λίτρο γάλα σιμιγδάλι ψιλό λίγο λάδι 2 αβγά μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι τυρί τριμμένο (αν θέλετε) Ρίχνουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφριά μπεσαμέλ με φίνα γεύση χωρίς βούτυρο που ταιριάζει απίθανα στα ογκρατέν, μουσακά, ακόμη και στο παστίτσιο. Τι χρειαζόμαστε: 4 κούπες γάλα φρέσκο 5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 6 κ. σ. αλέυρι 8 κ.σ. φιτίνη 4 φλιτζ. τσαγιού γάλα 1 αυγό Αλάτι-πιπέρι-μοσχοκάρυδο
Πηγή: cookingbook.gr