Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Μια γλυκιά αμαρτία!!! Τι χρειαζόμαστε: για το παντεσπάνι: 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. αλεύρι 5 αβγά 30 γρ. κακάο για το σιρόπι: 150 γρ. ζάχαρη 150 ml νερό 60 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤούρτα black forest απο την Νίκη Τσαρνα! Υλικά: Για το παντεσπάνι 125γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ ζάχαρη 5 αυγά 30γρ κακάο Για το σιρόπι 150γρ νερό[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΗ βασίλισσα των κέικ και της καρδιάς μας.Η παρακμιακή Τούρτα Μπλακ Φόρεστ είναι η επιτομή της σοκολάτας, την οποία τοποθετεί στο βάθρο που της αξίζει για να[...]
Πηγή: kitchenstori.esVilly Kipourou ΥΛΙΚΑ για το παντεσπάνι 4 αβγά 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι αλεύρι 2 κουταλιές σούπας κακάο σε σκόνη 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ 1[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΤα λογια ειναι περιττα και δυστυχως δεν μπορουν να περιγραψουν την υπεροχη νοστιμια αυτης της φανταστικης τουρτας. Ιδανικη για γιορτες,γενεθλια ακομα μπορειτε[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΕίναι μια υπέροχη τούρτα σε νηστίσιμη εκδοχή και έτσι όπως έγινε με τις αλλαγές μου, είναι και εύκολη. Θα βάλω τη συνταγή όπως είναι της Βέφας και μετά θα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΈνα από τα αγαπημένα μου γλυκά είναι η Black Forest, λατρεύω τα κεράσια γι’ αυτό μου αρέσουν πολύ και στα γλυκά. Θα μοιραστώ μαζί σας την δική μου συνταγή[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΥπεροχος,φανταστικος,αρωματικος και γευστικος κορμος ψυγειου BLACK FOREST!!! Συστατικά ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ - αλευρι φαριν απ - 70 γρ. 2 φορες κοσκινισμενο[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΜπλακ Φόρεστ και επιστροφή στα 70’ς και στα κλασικά γλυκά της διεθνούς κουζίνας! Γιατί όπως ξέρετε, εμείς εδώ στο Cucina Caruso, έχουμε μια λατρεία για τα[...]
Πηγή: caruso.grΤΟΥΡΤΑ BLACK FOREST Τούρτα μπλάκ φόρεστ, κλασσική αξία, μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες τούρτες, διαχρονικά! Ολίγον από ιστορία ... Παρ' όλο που στην[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: Για το παντεσπάνι: 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. αλεύρι 5 αυγά 30 γρ. κακάο Για το σιρόπι: 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. νερό 120 γρ. kirsch ή ρούμι [...]
Πηγή: greekcook.gr