Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Το εθιμοτυπικό φαγητό για την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!! Τι χρειαζόμαστε: Μπακαλιάρος (στο αλάτι) 1 κουτάκι μπύρα αλεύρι για όλα αλάτι 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια του τσαγιού μπίρα: 1 φλιτζάνι του τσαγιού σόδα: 1/2 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ 25η Μαρτίου πλησιάζει και συνήθως την ημέρα του Ευαγγελισμού οι περισσότερες νοικοκυρές φτιάχνουν παστό, ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο, με τραγανό κουρκούτι και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟδηγίεςΠλένουμε το ψάρι μας το κόβουμε σε μερίδες και το αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Πλένουμε τις πατάτες μας και τις... The post Μπακαλιάρος με σκορδαλιά[...]
Πηγή: chefoulis.grΚαλημέρα σας και Χρόνια πολλά!! Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα διατροφικά οφέλη της σημερινής ημέρας... Ο μπακαλιάρος είναι πλούσιος σε πρωτεΐνες, και μάλιστα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΥΛΙΚΑ 1 φυλλο παστο μπακαλιαρο (600 γρ.περιπου) 3 μετριες πατατες βρασμενες ½ κρεμμυδι ξερο πολύ ψιλοκομμενο 2 φρεσκα[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΧρόνια Πολλά! Σήμερα έχουμε μια διαφορετική έκδοση του διαχρονικού μπακαλιάρου σκορδαλιά της 25ης Μαρτίου! Θα χρειαστούμε Κροκέτες μπακαλιάρου 550 γρ.[...]
Πηγή: gourmedies.blogspot.grΌλα τα μυστικά για να φτιάξουμε τον μπακαλιάρο σκορδαλιά! Άτομα: 4-6, Χρόνος προετοιμασίας: 20’, Χρόνος ψησίματος: 30΄, Κόστος: 15 € ΥΛΙΚΑ Για τον[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τις κροκέτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές ελαιόλαδο για μέσα ελαιόλαδο για το τηγάνι πιπέρι ελάχιστο ως καθόλου αλάτι αλεύρι[...]
Πηγή: sidagi.gr1 κιλό ξερό μπακαλιάρο 1 κούπα μπύρα 1 κούπα νερό 3 κούπες αλεύρι 3 αυγά αλάτι πιπέρι ηλιέλαιο 1 κούπα καρύδια 2 μεγάλες φέτες μπαγιάτικο ψωμί 3 σκελίδες[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κομμάτι μπακαλιάρου Για το κουρκούτι 500 γρ. αλεύρι 1 κουτ. γλυκού ντοματοπελτέ Νερό οσο πάρει Λάδι για τηγάνισμα Παίρνουμε τον μπακαλιάρο τον κόβουμε σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 φύλλο παστός μπακαλιάρος, βάρους περίπου 800 - 1.000 γρ. (ή φιλέτο παστού μπακαλιάρου) 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 ½ κιλό μπακαλιάρο παστό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 1 φλιτζ. αλεύρι Αφαιρούμε από την προηγούμενη μέρα την πέτσα από το μπακαλιάρο και κόβουμε σε κομμάτια.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τον μπακαλιάρο Μπακαλιάρος (στο αλάτι) 1 κουτάκι μπύρα αλεύρι για όλες της χρήσεις αλάτι Για τη σκορδαλιά 2 κουταλιές της σούπας λάδι[...]
Πηγή: sidagi.gr800 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΟ 500 γρ. αλεύρι μαλακό 1 μπίρα μικρή Αλάτι μαύρο πιπέρι κόκκινο πιπέρι 1 αυγό 3 ασπράδια ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ 1 κιλό πατάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΝα ευχηθώ σε όλους καλό τριήμερο και να υπενθυμίσω παλιότερη ανάρτηση με τον απαραίτητο, για την 25η Μαρτίου, παστό τηγανιτό μπακαλιάρο και την αδιαμφισβήτητη[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr800 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΛΟ 500 γρ. αλεύρι μαλακό 1 μπίρα μικρή Αλάτι μαύρο πιπέρι κόκκινο πιπέρι 1 αυγό 3 ασπράδια ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ 1 κιλό πατάτες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑναρτήθηκε στις 25/03/2017 σε Κυρίως πιάτα, Ορεκτικά - Μεζέδες, Συνταγές Μπακαλιάρος Σκορδαλιά Μπακαλιάρος παστός τηγανιτός σε κουρκούτι με μπύρα ή σόδα για[...]
Πηγή: sintayes.gr