Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Πριν μερικές μέρες ο άντρας μου έκανε δώρο ένα βαζάκι ελληνική τρούφα Πίνδου και ελαιόλαδο αρωματισμένο με αυτό το καταπληκτικό μανιτάρι. Στην Ιταλία είχαμε[...]
Πηγή: greekmasa.grΣαν σήμερα, πριν ένα χρόνο ακριβώς, γλίτωσα ένα ψιλοεγκεφαλικό αφού κατέβηκα από τη ζυγαριά μου. Αυτό το πρωινό σοκ που είχα μόλις πάρει, με ταρακούνησε για τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλησπέρα σας!! Μετά από τόσες γιορτές και γιορτινά φαγητά, νοστιμότατα αλλά και πολύπλοκα, σήμερα ένα φαγητό απλό, εύκολο αλλά νόστιμο και ...απαραίτητο για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr20 Αυγ 2014 Υλικά (4 μερίδες): Για την ζύμη : 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων Για την[...]
Πηγή: cookcool.grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη ½ κιλό αλεύρι 2 κουταλιές λάδι 2 αυγά 1 κουταλιά αλάτι Νερό Για τη γέμιση ½ κιλό σέσκουλα 1 φλυτζάνι λάδι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Τι θα λέγατε να φτιάξουμε σήμερα ζυμαρικά που θα τα γεμίσουμε μόνοι μας; Εγώ βρήκα στην αγορά ένα πακέτο με φύλλο για ραβιόλια και τα[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το ραβιόλι (για 24 κομμάτια) 350 γρ. Ζύμη για ζυμαρικά 150 γρ. Aνθότυρο 60 γρ. Tυρί κρέμα 50 γρ. Tυρί κίτρινο, τριμμένο (MILNER) 1 Ασπράδι[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 δόση ζύμης με αυγό 60 ml. φρεσκοτριμμένο πεκορίνο και λίγο για το σερβίρισμα Για τη γέμιση: 175 γρ. τυρί ρικότα 30 ml. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα 115[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για τη ζύμη (περίπου 24 ραβιόλι) • 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1 κ.γ. αλάτι • 4 αβγά • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • 1 κρόκο αβγού Για τη γέμιση • 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΡαβιόλια με μυρωδικά και φέτα σε μεσογειακη σαλτσα. Νοστιμοτατα!!!! Τι χρειαζόμαστε: για την ζύμη 350γρ σιμιγδάλι ψιλό 150γρ αλέυρι σκληρό ~500γρ νερό [λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλησπέρα σας!! Μετά από τόσες γιορτές και γιορτινά φαγητά, νοστιμότατα αλλά και πολύπλοκα, σήμερα ένα φαγητό απλό, εύκολο αλλά νόστιμο και ...απαραίτητο για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕδώ κι ένα χρόνο τα μεγάλα μου παιδιά μου είχαν κάνει δώρο μια μηχανή ζυμαρικών. Κάποια στιγμή τη χρησιμοποίησα αλλά να σας πω την αλήθεια ούτε που θυμάμαι τι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑπό γλυκά και κρεατικά παράπονο δεν έχουμε αυτές τις μέρες φαντάζομαι! Δεν έλειψαν από κανένα εορταστικό τραπέζι. Και του χρόνου να είμαστε καλά, να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησε πολύ στην μπλογκογειτονιά η ροζ σαλτσούλα για ζυμαρικά, οπότε είπα να βάλω κι εγώ την δική μου. Το ροζ ως γνωστόν προέρχεται[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια το φύλλο ραβιόλι 8 αυγά,500 γρ. αλεύρι Για την σάλτσα 1 φρέσκια τομάτα, 2 κ.γ. σκόρδο πολτοποιημένο, 50 γρ. κρουτόν, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Για την[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 δόση ζύμης με αυγά φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα Για τη γέμιση: 40 γρ. βούτυρο 175 γρ. φρέσκα φύλλα από σπανάκι, καθαρισμένα, πλυμένα και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια την ζύμη των Φρέσκων ραβιόλι: 400 γρ. Κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κ.σ. αλάτι, 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 4 αυγά, Αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια τη γέμιση 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 300 γρ. φρέσκα ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 φέτες μπέικον 200 γρ. φρέσκο μαλακό τυρί[...]
Πηγή: argiro.gr