Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Για ζυμάρι Σπανάκι, 2 Αυγά, 3 Κρόκοι, 10ml Ελαιόλαδο, 500 γρ. Αλεύρι, Αλάτι Υλικά για σάλτσα Ζωμός κοτόπουλο, Αλάτι, Πιπέρι, Μάραθος, Φρέσκο κρεμμύδι, Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια το ζυμάρι Σπανάκι, Αυγά 2 ολόκληρα, Κρόκοι 3 τμχ, Ελαιόλαδο 10ml, Αλεύρι 500ml, Λίγο Αλάτι Υλικά για την σάλτσα Ζωμός κοτόπουλο, Αλάτι, Πιπέρι, Μάραθος,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια ζυμάρι Σπανάκι, 2 Αυγά, 3 Κρόκοι, 10ml Ελαιόλαδο, 500 γρ. Αλεύρι, Αλάτι Υλικά για σάλτσα Ζωμός κοτόπουλο, Αλάτι, Πιπέρι, Μάραθος, Φρέσκο κρεμμύδι, Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ Για το ραβιόλι (για 24 κομμάτια) 350 γρ. Ζύμη για ζυμαρικά 150 γρ. Aνθότυρο 60 γρ. Tυρί κρέμα 50 γρ. Tυρί κίτρινο, τριμμένο (MILNER) 1 Ασπράδι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 6 άτομα) Ζύμη : ½ κιλό αλεύρι (καλύτερα χωριάτικο για ζύμωμα) + επιπλέον για πασπάλισμα, 4 κουταλιές ελαφρύ λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο), 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια γκουρμέ συνταγή με ραβιόλες σε μια υπέροχη ρευστή σάλτσα αρωματισμένη με ζωμό λαχανικών και με μπόλικο χαλλούμι, ιδανικό πρώτο πιάτο ή και για κυρίως[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για τη ζύμη): 400 γρ. αλεύρι 4 αβγά ½ κουτ. γλυκού αλάτι 2 κουτ. σούπας λάδι λίγο χλιαρό νερό αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου Υλικά[...]
Πηγή: greekcook.gr