Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Ραβιόλια με μυρωδικά και φέτα σε μεσογειακη σαλτσα. Νοστιμοτατα!!!! Τι χρειαζόμαστε: για την ζύμη 350γρ σιμιγδάλι ψιλό 150γρ αλέυρι σκληρό ~500γρ νερό [λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr20 Αυγ 2014 Υλικά (4 μερίδες): Για την ζύμη : 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων Για την[...]
Πηγή: cookcool.grΠόσο νόστιμα είναι τα σπιτικά ραβιόλια, ακόμα και σε σούπα! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Λαχανικά Κιμάδες Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣπιτικά ραβιόλια εύκολα, απλά και νόστιμα! Αγαπημένα μικρών και μεγάλων! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Κρεατικά Ζυμαρικά Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Κιμάδες Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια τα ραβιόλια 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκοι 40 γρ. ελαιόλαδο 70 γρ. νερό αλάτι 1 κρόκο αραιωμένο σε 1 κ.σ. νερό αλεύρι για το[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια γκουρμέ συνταγή με ραβιόλες σε μια υπέροχη ρευστή σάλτσα αρωματισμένη με ζωμό λαχανικών και με μπόλικο χαλλούμι, ιδανικό πρώτο πιάτο ή και για κυρίως[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 250γρ. φρέσκα ραβιόλια έτοιμα, με γέμιση από τυρί ή σπανάκι, 1½ κουταλιά βούτυρο ανάλατο, ¼ του φλιτζανιού καρύδια, 1/3 φλιτζανιού κρεμμύδια κόκκινα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) Ζύμη : ½ κιλό αλεύρι (καλύτερα χωριάτικο για ζύμωμα) + επιπλέον για πασπάλισμα, 4 κουταλιές ελαφρύ λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο), 1 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη ½ κιλό αλεύρι 2 κουταλιές λάδι 2 αυγά 1 κουταλιά αλάτι Νερό Για τη γέμιση ½ κιλό σέσκουλα 1 φλυτζάνι λάδι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια την ζύμη των Φρέσκων ραβιόλι: 400 γρ. Κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κ.σ. αλάτι, 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, 4 αυγά, Αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 δόση ζύμης με αυγό 60 ml. φρεσκοτριμμένο πεκορίνο και λίγο για το σερβίρισμα Για τη γέμιση: 175 γρ. τυρί ρικότα 30 ml. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα 115[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για τη ζύμη (περίπου 24 ραβιόλι) • 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1 κ.γ. αλάτι • 4 αβγά • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • 1 κρόκο αβγού Για τη γέμιση • 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕδώ κι ένα χρόνο τα μεγάλα μου παιδιά μου είχαν κάνει δώρο μια μηχανή ζυμαρικών. Κάποια στιγμή τη χρησιμοποίησα αλλά να σας πω την αλήθεια ούτε που θυμάμαι τι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια ζυμάρι Σπανάκι, 2 Αυγά, 3 Κρόκοι, 10ml Ελαιόλαδο, 500 γρ. Αλεύρι, Αλάτι Υλικά για σάλτσα Ζωμός κοτόπουλο, Αλάτι, Πιπέρι, Μάραθος, Φρέσκο κρεμμύδι, Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 αυγό 100 γρ. αλεύρι Μυζήθρα Σπανάκι Μυρόχορτα Κρεμμύδι μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι Ανακατεύουμε το αλεύρι, προσθέτοντας τα αυγά λίγο αλάτι και νερό ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια το ζυμάρι Σπανάκι, Αυγά 2 ολόκληρα, Κρόκοι 3 τμχ, Ελαιόλαδο 10ml, Αλεύρι 500ml, Λίγο Αλάτι Υλικά για την σάλτσα Ζωμός κοτόπουλο, Αλάτι, Πιπέρι, Μάραθος,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 δόση ζύμης με αυγά φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα Για τη γέμιση: 40 γρ. βούτυρο 175 γρ. φρέσκα φύλλα από σπανάκι, καθαρισμένα, πλυμένα και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για τη ζύμη): 400 γρ. αλεύρι 4 αβγά ½ κουτ. γλυκού αλάτι 2 κουτ. σούπας λάδι λίγο χλιαρό νερό αλεύρι για το άνοιγμα του φύλλου Υλικά[...]
Πηγή: greekcook.gr