Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για τα ραβιόλια 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 4 κρόκοι 40 γρ. ελαιόλαδο 70 γρ. νερό αλάτι 1 κρόκο αραιωμένο σε 1 κ.σ. νερό αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων Για τη γέμιση 300 γρ. κατσικίσιο τυρί 50 γρ. λιαστές ντομάτες 1κ.σ. θυμάρι 1 κ.σ. ρίγανη πιπέρι Για τη [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο akispetretzikis.com