Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Για ταψί 25X34 εκ.: Για την ζύμη 200 γρμ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει 85 γρμ. αλεύρι αμυγδάλου, (αμυγδαλόψυχα τριμμένη σκόνη) 150 γρμ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣπέσιαλ μοναδικό ινδοκάρυδο σιροπιαστό, με αμυγδαλόψιχα!! Ένα γλυκό που δεν το έχετε φάει ποτέ. Μοναδικές όπως πάντα δημιουργίες γεύσεων, από το SintagesPanos[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr