Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Υλικά 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό Μισή κούπα φρυγανιά τριμμένη 1κρεμμύδι μεγάλο τριμμένο 1σκελίδα σκόρδο(χωρίς τη φύτρα) 1 πιπεριά τριμμένη[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Κιμάς μοσχαρίσιος και χοιρινός 800 γρ μοσχαρίσιος και 200 γρ χοιρινός Αυγά 2 τεμ Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ τριμμένα Ψωμί μπαγιάτικο 4 φέτες μουσκεμένες[...]
Πηγή: chefoulis.gr500 γραμ.κιμά 1 αυγό 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 1/2 φλιτζάνι τσαγιού κρασί κόκκινο 1 μεγάλη φρυγανιά βρεγμένη με το κρασί και στιμμένη 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Τί καιρός κι αυτός!!!! Σήμερα για μια ακόμα φορά ο καιρός στη Θεσσαλονίκη κάθε άλλο παρά άνοιξη θυμίζει!! Η μέρα ξεκίνησε με πυκνή ομίχλη,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣουτζουκάκια Πολίτικα Τα σουτζουκάκια είναι ένα εκπληκτικό φαγητό με μεγάλη παράδοση. Η πιο συνηθισμένη συνταγή για σουτζουκάκια είναι με σάλτσα ντομάτας αλλά[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓια τα σουτζουκάκια: Μουσκευουμε μια μεγάλη φρυγανιά σε μισό φλιτζάνι κρασί κόκκινο και μισό φλιτζάνι νερό. Σε μισό κιλό κιμά προσθετουμε τη φρυγανιά ελαφρά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜοναδική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : Εφη Γιαλούση. Μερίδες : για 6 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, αναμονή 1 ώρα, μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Τί καιρός κι αυτός!!!! Σήμερα για μια ακόμα φορά ο καιρός στη Θεσσαλονίκη κάθε άλλο παρά άνοιξη θυμίζει!! Η μέρα ξεκίνησε με πυκνή ομίχλη,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grγια τα σουτζουκάκια 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 500γρ. κιμάς χοιρινός 1 αυγό 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο 1 ½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη ή 2 φέτες ψωμί[...]
Πηγή: cooklos.grΠολύ απλό και νόστιμο φαγητό, χωρίς τηγάνισμα και σάλτσα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1 ποτήρι μουλιασμένο κιμά σόγιας 1 μεγάλο κρεμμύδι 4-5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΜΥΡΝΕΪΚΑ… ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Η μικρασιατική ελληνική κουζίνα δεν μας αφήνει αδιάφορους. Περνάει από γενιά σε γενιά με διάφορες μικρές παραλλαγές.[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr700 γρ. κιμάς γαλοπούλας ή κοτόπουλου, ανάμεικτος από μπούτι και στήθος, χωρίς τις πέτσες (περασμένος μία φορά από τη μηχανή στο χοντρό κόσκινο), κατευθείαν[...]
Πηγή: gastronomos.grΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ.... ΥΛΙΚA 1 κιλο κιμα μοσχαρισιο 3-4 σκ.σκορδου ψιλοκομμενες 200 γρ.ψωμι μπαγιατικο μουλιασμενο σε κοκκινο κρασι 1 κ.σουπας τριμμενο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο και στιμμένο καλά 1-2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 2 κρεμμύδια τριμμένα 2 αυγά 2 κ.γλ. κύμινο[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΑκόμη είμαστε στη νηστεία των Χριστουγέννων οπότε αυτό το φαγητό ξεχασμένο για πάρα πολύ χρονικό διάστημα είπα να το μαγειρέψω για αλλαγή. Είναι συνταγή του[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜια πιο ελαφριά εκδοχή για τα σουτζουκάκια ~ δεν αλευρώνουμε και δεν τηγανίζουμε για πιο light γεύση. Παρ’όλα αυτά, γίνονται εξ ίσου νόστιμα και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥπάρχει μία ειδική κατηγορία φαγητών που εγώ και μάλλον πολλοί ακόμα στο μυαλό μας τα έχουμε καταχωρίσει ως μαμαδίστικα. Αυτά τα μαμαδίστικα όπως τα λέμε τα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια τα σουτζουκάκια: Μουσκευουμε μια μεγάλη φρυγανιά σε μισό φλιτζάνι κρασί κόκκινο και μισό φλιτζάνι νερό. Σε μισό κιλό κιμά προσθετουμε τη φρυγανιά ελαφρά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr