Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα) 6 μεγάλα, ώριμα αχλάδια, 3 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί, 1 φλ. ζάχαρη (+ επιπλέον, αν χρειάζεται, ανάλογα με τα αχλάδια), 1 λεμόνι + 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 6 άτομα) 6 μεγάλα, ώριμα αχλάδια, 3 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί, 1 φλ. ζάχαρη (+ επιπλέον, αν χρειάζεται, ανάλογα με τα αχλάδια), 1 λεμόνι + 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 8 άτομα) 8 μεγάλα, σφιχτά αλλά όχι άγουρα αχλάδια με ένα κομματάκι μίσχου στη θέση του, 2 φλ. άσπρο, ξηρό κρασί, 1 1/4 φλ. ζάχαρη, 1 λεμόνι η[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 5-6 άτομα) 10-12 μέτρια αχλάδια (περίπου 2 κιλά), ξεφλουδισμένα ολόκληρα, με τις ουρίτσες τους (αν έχουν) στη θέση τους, 2 κοφτές κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comYΛΙΚΑ 6-8 αχλάδια μεγάλα, χυμό λεμονιού, ½ μπουκάλι κόκκινο κρασί, 2 φλ. χυμό πορτοκάλι, γαρίφαλα, κανέλα, 3 κουταλιές ζάχαρη. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεφλουδίζετε τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 6 άτομα 6 ωραία, μεγάλα αχλάδια, 1 λεμόνι το χυμό, 1 3/4 φλ. ζάχαρη, 1 κουταλάκι βανίλια, 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη, 3 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα πολύ εκλεπτυσμένο επιδόρπιο που μπορεί να κλείσει εντυπωσιακά ένα φθινοπωρινό δείπνο. Σερβίρετε σε ψηλό ποτήρι με πόδι ή αν θέλετε συνοδεύετε με παγωτό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr