Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Η Ελληνίδα αγρότισσα νοικοκυρά και όχι μόνο, σε δύσκολες και καλές στιγμές της ζωής της, πάντα είχε λάδι και αλεύρι για να παρασκευάσει ζύμες ακόμη και τότε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΖΥΜΗ ΣΟΥ "Σου" ( choux ) στα γαλλικα σημαινει λαχανο, και αυτα τα μικρα παρασκευασματα ζυμης, με βαση το εξ' ισου γαλλικη επινοησης roux , θυμιζουν πραγματικα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: για 50 τεμάχια 140 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γραμμάρια νερό 125 ml γάλα πλήρες 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 4 γραμμάρια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΜε την ζύμη αυτή μπορούμε να κάνουμε την βάση της πίτσας είναι πολύ ωραία και εύκολη! ΥΛΙΚΑ: 1 κόκκινη φαρίνα 500 γρ. 150 ml γάλα χλιαρό 150 ml νερό χλιαρό 150[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr650 γρ. αλεύρι σκληρό 30 γρ. αλάτι 400 γρ. μαργαρίνη πλάκα σκληρή 300 γρ. νερό (κατά προσέγγιση) Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαργαρίνη σε[...]
Πηγή: argiro.gr2 Σεπ 2013 Υλικά : 325 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 170 γρ. μαργαρίνη 1 αυγό 1 σφηνάκι νερό παγωμένο (30 ml) 1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. ζάχαρη Εκτέλεση :[...]
Πηγή: cookcool.grΗ ιδανική ζύμη για quiche ή τάρτα αλμυρή. Τριφτή αλλά και αφράτη συνάμα, που λιώνει στο στόμα και σε πηγαίνει στα ουράνια με τη νοστιμιά της. Μια ζύμη που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧθες, ξύπνησα με μια "μανία" για ζεστή και αφράτη πιτούλα... Λες και την έβλεπα στο όνειρό μου σαν τον έρμο και πάντα πεινασμένο Καραγκιόζη :-)) Κι' άμα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ ζύμη Λινζερ από τον Γιάννη Λουκάκο Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : για 2 ταψιά 25εκ. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜε την ζύμη αυτή μπορούμε να κάνουμε την βάση της πίτσας είναι πολύ ωραία και εύκολη! ΥΛΙΚΑ: 1 κόκκινη φαρίνα 500 γρ. 150 ml γάλα χλιαρό 150 ml νερό χλιαρό 150[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr4 μεγάλα αυγά 1 φλ. νερό ½ φλ. βούτυρο ανάλατο κομμένο σε μικρούς κύβους περίπου 1 εκ ¼ κ/κι αλάτι ¼ κ/κι ζάχαρη 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Ζεσταίνουμε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά για 12 περίπου σου 250 ml νερό (ή μισό νερό και μισό γάλα) 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη (ή 2, αν τα χρησιμοποιήσετε σε γλυκιά παρασκευή) 75 γρ. βούτυρο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 12 περίπου σου) 250 ml νερό (ή μισό νερό και μισό γάλα) 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη (ή 2, αν θα τα χρησιμοποιήσετε σε γλυκιά παρασκευή) 75 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 8-10 άτομα -20 κομμάτια περίπου) 40 γρ. μαγιά 1 φλιτζάνι (250 ml) γάλα 2 κ. σ. ζάχαρη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κρόκοι αβγών 125 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ ιδανικη ζυμη για κρουασαν που την εψαχνα! Πετυχημενη μου χουν πει, αλλα χρονοβορα! Τι χρειαζόμαστε: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 2 κουταλιές ζάχαρη 1 κούπα χλιαρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια ζύμη Μπριός, που μπορούμε να φτιάξουμε σταφιδόψωμα, ψωμάκια με κομματάκια σοκολάτας, απλά κρουασανάκια είτε σκέτα, είτε γεμισμένα με Μερέντα ή κάποια[...]
Πηγή: cookpad.com/grTweet #pin-wrapper > a {background-image:none !important;} υλικά για 12 κομμάτια 1 φακελάκι μαγιά στιγμής (ξερή) 5-6 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2[...]
Πηγή: cookingandrandomrecipes.blogspot.grΈνα υπέροχο, νόστιμο ζυμαράκι, πραγματικά για ό,τι τραβάει η όρεξή σας. Μιας και το ζυμάρι μένει μαλακό είναι μια πρώτης τάξεως συνταγή για κολατσιό στο[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr