Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Φτιάξτε τη σπιτική ζύμη σφολιάτας για όλες τις συνταγές σας. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : 1 ώρα & 30΄. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜε αφορμή συζητήσεις που διάβασα στο forum, περί σφολιάτας, θυμήθηκα το Γάλλο chef της γαλλικής πρεσβείας που πριν πολλά χρόνια μας έδωσε μερικά μαθηματάκια[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 1/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 1/8 φλυτζάνια τσαγιού βούτυρο φρέσκο σκληρό, αγελαδινό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό Τρόπος παρασκευής[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 1/4 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 1/8 φλιτζάνια τσαγιού βούτυρο φρέσκο σκληρό, αγελαδινό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό Κοσκινίζετε το αλεύρι.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια εύκολη και γευστική ζύμη! Υλικά 1 γιαούρτι 1 αυγό 1κουταλιά του γλυκού αλάτι 1 χούφτα λάδι Αλεύρι ‘όσο σηκώσει( περίπου 500γρ.) Οδηγίες Σε μια[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥλικά 400 γρ. αλεύρι 7,5 γρ. ψιλό αλάτι 250 ml παγωμένο νερό 1 κ. σ. χυμό λεμονιού 400 γρ βούτυρο πολύ καλής ποιότητας Εκτέλεση Δουλεύετε το βούτυρο με μία[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 400 γρ. αλεύρι 7,5 γρ. ψιλό αλάτι 250 ml παγωμένο νερό 1 κ.σ. χυμός λεμονιού 400 γρ. βούτυρο πολύ καλής ποιότητας Παρασκευή Δουλεύετε το βούτυρο με μια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για την πρώτη φάση 300 γρ. αλεύρι 50 γρ. βούτυρο 6 γρ. αλάτι 150 ml νερό Για την δεύτερη φάση 200 γρ. βούτυρο 50 γρ. αλεύρι Εκτέλεση Σε πρώτη φάση,[...]
Πηγή: mamapeinao.gr650 γρ. αλεύρι σκληρό 30 γρ. αλάτι 400 γρ. μαργαρίνη πλάκα σκληρή 300 γρ. νερό (κατά προσέγγιση) Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαργαρίνη σε[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 500 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 70% 500 γραμμάρια μαργαρίνη σκληρή ή βούτυρο φρέσκο ή μαργαρίνη φυτική 200 γραμμάρια νερό κρύο (περίπου) 1 αυγό ½[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr