Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 95 συνταγές
Είναι μια ζύμη Μπριός, που μπορούμε να φτιάξουμε σταφιδόψωμα, ψωμάκια με κομματάκια σοκολάτας, απλά κρουασανάκια είτε σκέτα, είτε γεμισμένα με Μερέντα ή κάποια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 600 γρ κοσκινισμένο Μαγιά νωπή 50 γρ ή ξερή 40 γρ Βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας λιωμένο Αυγά 3 τεμ μόνο[...]
Πηγή: chefoulis.grΧθες, ξύπνησα με μια "μανία" για ζεστή και αφράτη πιτούλα... Λες και την έβλεπα στο όνειρό μου σαν τον έρμο και πάντα πεινασμένο Καραγκιόζη :-)) Κι' άμα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ ζύμη Λινζερ από τον Γιάννη Λουκάκο Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : για 2 ταψιά 25εκ. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 30΄. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grH ζύμη που κάνει θραυση στο facebook της Ελένης Μακροδημητρη για λουκουμάδες-Ντονατς Ειναι πανευκολη και μπορεις να κάνεις με την ιδια ζυμη και λουκουμάδες και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΖΥΜΗ ΓΙΑ ΨΩΜΙ ΜΠΟΜΠΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗ ΔΊΝΟΥΜΕ (Το δύσκολο είναι να βρείτε στο εμπόριο φόρμα για μπόμπα εκτός και την φτιάξετε μόνοι σας βλέπε[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΡαβιόλια στο φούρνο, ναι, είναι ζύμη γιοφκάδων που γίνεται και στο φούρνο! Ζεστά περιλούζονται με γιαούρτι ....σπιτικό, τέλεια!!! Φανταστική ζύμη για ζυμαρικά,[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚαλή Σαρακοστή! Και στη Σουηδία κρατήσαμε το ΄έθιμο κάναμε τη λαγάνα μας για σήμερα της Αποκριάς και κράτησα ζυμαράκι για αύριο της Καθαράς Δευτέρας στο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά Για την πρώτη φάση 300 γρ. αλεύρι 50 γρ. βούτυρο 6 γρ. αλάτι 150 ml νερό Για την δεύτερη φάση 200 γρ. βούτυρο 50 γρ. αλεύρι Εκτέλεση Σε πρώτη φάση,[...]
Πηγή: mamapeinao.grΦτιάχνονται πολύ γρήγορα, δεν χρειάζονται χρόνο για να φουσκώσουν, σε μία ώρα μπορέιτε να τα σερβίρετε. Η βασική ζύμη μπορεί να έχει διαφορετική γεύση ανάλογα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 400 γρ. αλεύρι 7,5 γρ. ψιλό αλάτι 250 ml παγωμένο νερό 1 κ.σ. χυμός λεμονιού 400 γρ. βούτυρο πολύ καλής ποιότητας Παρασκευή Δουλεύετε το βούτυρο με μια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2-4 άτομα 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό 3 αυγά 2 κοφτές κουταλιές του γλυκού αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα[...]
Πηγή: sidagi.gr250 γραμμάρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις 2 κολοκυθάκια 100 γραμμάρια τριμμένα κίτρινα τυριά 100 γραμμάρια φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια 10 ελιές χωρίς[...]
Πηγή: sidagi.grΣήμερα πήγα στις Κρίνες Κορινθίας να δω την αγαπημένη μου εξαδέλφη Ρία. Ως συνήθως καταλήγουμε να συζητάμε για συνταγές, γιατί κι αυτή έχει το μεράκι να[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΗ Ελληνίδα αγρότισσα νοικοκυρά και όχι μόνο, σε δύσκολες και καλές στιγμές της ζωής της, πάντα είχε λάδι και αλεύρι για να παρασκευάσει ζύμες ακόμη και τότε[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑυτή η ζύμη ΔΕΝ είναι νηστήσιμη! Έχει όμως εύκολες αναλογίες υλικών και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί για πίτσες και πίτες. Σε όσους αρέσει το τραγανό ζυμάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ιδανικη ζυμη για κρουασαν που την εψαχνα! Πετυχημενη μου χουν πει, αλλα χρονοβορα! Τι χρειαζόμαστε: 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 2 κουταλιές ζάχαρη 1 κούπα χλιαρό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ιδανική ζύμη για quiche ή τάρτα αλμυρή. Τριφτή αλλά και αφράτη συνάμα, που λιώνει στο στόμα και σε πηγαίνει στα ουράνια με τη νοστιμιά της. Μια ζύμη που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr