Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Υλικά: (για 4 άτομα σαν ορεκτικό, για 2 σαν κύριο πιάτο) 900 γραμ. φρέσκιες γαρίδες 2.3 lt νερό 2 κουτ. σούπας αλάτι Για τη σάλτσα βουτύρου: 1[...]
Πηγή: greekcook.grΚάτι που ξεκίνησε ως σαγανάκι και κατέληξε σε κάτι άλλο πολύ καλύτερο, πιο νόστιμο και διαφορετικό! Οι γαριδούλες στεκόντουσαν υπομονετικά μέχρι να έρθει η[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά γαρίδες: 1 κιλό, πλυμένες και καθαρισμένες από κεφάλια και όστρακα Για το πανάρισμα αυγά: 3 αλεύρι: 150 γρ. γαλέτα: 150 γρ. ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά γαρίδες: 12 μεγάλες κρέμα γάλακτος 30%: 200ml κρεμμύδι: 1 μεγάλο σαμπάνια: 200ml . κατίκι Δομοκού: 100 γρ μαντζουράνα: 1 κουταλιά της σούπας φρέσκια,[...]
Πηγή: icookgreek.com½ κιλό γαρίδες 1 μέτριο κρεμμύδι σε κύβους 4 ώριμες ντομάτες τριμμένες 2 πράσινες πιπεριές 4 κ.σ.ελαιόλαδο κόκκοι ροζ πιπεριού 1 κ.γ. ζάχαρη ρίγανη αλάτι[...]
Πηγή: cooklos.grΗ σάλτσα demi-glace γνωστή και ως μπριν (brune), είναι μια από τις πιο ντελικάτες σάλτσες της γαλλικής μαγειρικής που χρησιμοποιείται ως έχει, αλλά και ως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4-6 άτομα 500 γρ. γαρίδες μεγάλες χωρίς κέλυφος αλεύρι για το πασπάλισμα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό (ή 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4-6 άτομα 500 γρ. γαρίδες μεγάλες χωρίς κέλυφος αλεύρι για το πασπάλισμα 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό (ή 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 4-6 άτομα 300 ml ζωμό ψαριού ή λαχανικών 50 ml βερμούτ 3 κουταλιές της σούπας λευκό ξυρό κρασί 2 κουταλιές της σούπας χυμός πορτοκαλιού 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: γαρίδες 1 παντζάρι 3-4 καρότα 2 σκελίδες σκόρδο λάδι χυμό ενός πορτοκαλιού (ίσως και παραπάνω) αλάτι, κόκκινο πιπέρι μια κουταλίτσα μαύρη[...]
Πηγή: greekcook.grΓια 2-4 άτομα Για τις γαρίδες 500 γραμμάρια γαρίδες αποφλοιωμένες - καθαρισμένες 2 αυγά 1 πακετάκι φρυγανιά τριμμένη Λίγο αλεύρι για το πανάρισμα Ηλιέλαιο για[...]
Πηγή: sidagi.grΟι γαρίδες πιστεύω ότι είναι το αγαπημένο θαλασσινό της Σαρακοστής. Οι φρέσκες μεγάλες γαρίδες είναι τόσο γλυκιές και μοσχομυριστές που όταν τις τηγανίσεις[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά (4 μερίδες) 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι (κομμένο σε κύβους) 4 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) νιφάδες τσίλι για έξτρα γεύση 1/4 φλιτζανιού[...]
Πηγή: e-syntages.gr3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 καυτερή πιπεριά 500 γραμμ. ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 250 ml λευκό ξηρό κρασί 1 κ.γλ. ζάχαρη[...]
Πηγή: argiro.grΜπορουμε να τη συνοδεψουμε με μακαρονια, δηλ. γαριδομακαροναδα. Ευκολη Τι χρειαζόμαστε: 1/2-1 κιλο γαριδες (αναλογα την ποσοτιτα που θελουμε) 2-3 κρεμμυδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά στο τηγάνι και σωτάρουμε τις γαρίδες με το σκόρδο, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το κονιάκ και[...]
Πηγή: toarkoudi.grΥλικά: 500 γρ. γαρίδες καθαρισμένες 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά της σούπας ξερό βασιλικό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο παρμεζάνα Εκτέλεση: Βράζουμε τις[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά Υλικά τις γαρίδες γαρίδες: 1 κιλό μεγάλες, καθαρισμένες από κεφάλια και κελύφη φύλλο καταΐφι: 500 γρ ελαιόλαδο: αρκετό για το τηγάνισμα αλάτι: όσο[...]
Πηγή: icookgreek.com