Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Mornay? Ποιος είναι πάλι αυτός? Η πιο πιστευτή εκδοχή είναι ότι ο Monsieur Mornay ήταν ένας παριζιάνος εστιάτορας και σαν τέτοιος είχε την.... υποχρέωση να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΩραιότατη και γευστική η συνταγή για τη μπεσαμέλ μου! Τα βασικά συστατικά της μπεσαμέλ είναι βούτυρο, αλεύρι και γάλα, και από εκεί και πέρα την αρωματίζετε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr5 σάλτσες που σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση 5 σάλτσες που γίνονται εύκολα και γρήγορα και σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση δίνοντας την ιδανική λύση ανά πάσα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΨΗΤΟΥ ΓΚΡΕΪΒΥ Το gravy (γκρέϊβυ) ειναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται απο το καραμελλωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα απο το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣάλτσα Τομάτας κλασική, νόστιμη και ποικίλων χρήσεων, αρωματισμένη με ρίγανη και βασιλικό. Μια εύκολη σάλτσα, η οποία συνοδεύει άριστα πληθώρα πιάτων κρέατος ή[...]
Πηγή: kitchenstori.esH σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.gr3 ποτήρια γάλα φρέσκο 7 κουτ. σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ 5 κουτ. σούπας μαργαρίνη σοφτ αλάτι, πιπέρι μοσχοκάρυδο τριμμένο (προαιρετικά) 2 αυγά (ελαφρώς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 3 κρεμμύδια 30 γραμ. βούτυρο μισό ποτήρι ζωμό από κύβο, κονσομέ μισό ποτήρι άσπρο κρασί 1 ποτήρι σως μπεσαμέλ Εκτέλεση: Κόψτε τα[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1/2 φλυτζ. τσαγιού βούτυρο 1 φλυτζ. τσαγιού αλεύρι 3 φλυτζ. τσαγιού γάλα 1 κρόκο αυγού μοσχοκάρυδο Τρόπος παρασκευής Βάζετε την κατσαρόλα με το βούτυρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπίθανη σάλτσα για τα κολοκυθάκια μας ή τους ντολμάδες μας ή όπου αλλού μας αρέσει! Τι χρειαζόμαστε: 3-4 κούπες ζωμό από το φαγητό μας 2 κ.σ. βούτυρο ή[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 κρεμμύδια 30 γραμ. βούτυρο Μισό ποτήρι ζωμό από κύβο, κονσομέ Μισό ποτήρι άσπρο κρασί 1 ποτήρι σως μπεσαμέλ Εκτέλεση Σπιτική άσπρη σάλτσα που έχει ως βάση[...]
Πηγή: sidagi.grΕγώ είχα συνταγή για σάλτσα μπεσαμέλ Τη βελουτέ την είχα ακουστά, αλλά δεν την ήξερα ποια είναι. Μέχρι που πριν μερικές μέρες, στα " Χριστουγεννιάτικα[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grη μονη διαφορα που εχουν είναι ότι στην βελουτε βαζουμε ζωμο κρεατος (κοτας , βοδινου , ψαριου , κτλ). Ενώ στη μπεσαμελ χρησιμοποιουμε γαλα. Αν δειτε στο[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΠροετοιμασία: Σε 2 φλιτζάνια ζεστή άσπρη σάλτσα ή μέτρια μπεσαμελ προσθέτουμε 1 κρόκο και 2 γεμάτες κουταλιές γραβιέρα και τριμμένη παρμεζάνα. Προσθέτουμε[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr