Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Μια σάλτσα με βάση τη μαγιονέζα που συνοδεύει άριστα τα τηγανιτά λευκά ψάρια και θαλασσινά καθώς και το τηγανιτό κοτόπουλο. Στην κεντρική ευρώπη συνοδεύει[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κούπες μαγιονέζα 2 κουταλιές ψιλοκομμένα αγγουράκια τουρσί 1 κουταλιά κάπαρη 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό Βάζουμε σε ένα μπολ την μαγιονέζα και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 4 σκ. σκόρδο 1 κρόκος αυγού 150ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. λεμόνι Εκτέλεση Πολτοποιείτε το σκόρδο στο γουδί και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami80 ml παρθένο ελαιόλαδο (7 κ.σ περίπου) 2 κ.σ. μουστάρδα 4 κ.σ. κέτσαπ 2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά καπνιστή 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη 1 κ.γ. κύμινο τριμμένο 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρώτα από όλα, η βινεγκρέτ στη μετεξέλιξή της μπορεί να περιέχει και κρεμμύδι, κάπαρη, μουστάρδα, αντσούγιες, κρόκο αυγού. Η βασική διαφορά όμως είναι πως η[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΤο ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΤο ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΣυνταγή 1 (με μουστάρδα Dijon): Υλικά: 1 κόκκινη πιπεριά, ψημένη και ξεφλουδισμένη 2 σκελίδες σκόρδο 1 φέτα άσπρο ψωμί κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 4 κρόκους αυγών 10 γρ. αλάτι 20 γρ. μουστάρδα σκόνη χυμό 1 λεμονιού 1 λίτρο ηλιέλαιο ξύδι πιπέρι αλάτι Εκτέλεση: Αναμειγνύουμε τα αυγά,[...]
Πηγή: greekcook.grΜια συγγενής της δικής μας σκορδαλιάς απο τη Ν. Γαλλία που συνοδεύει υπεροχα ψητά και τηγανητά λευκά κρέατα ψαρια και θαλασσινα. Δοκιμάστε την με τηγανητά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρόκειται για μια γαλλικής προελεύσεως, πολύ απλή, αλλά εξαιρετικά νόστιμη σάλτσα μαγιονέζας, που γίνεται σε 5' και συνοδεύει υπέροχα σχεδόν τα πάντα, από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr