Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Η σάλτσα με αυγά και βασιλικό γεννήθηκε από την ανάγκη να βρεθεί ένας τρόπος γαρνιρίσματος που να είναι καλό τόσο για διάφορους τύπους ζυμαρικών όσο και για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαχταριστή σάλτσα με βελούδινη υφή για να συνοδέψτε με ψητά ή θαλασσινά Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : για 2-4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 30 λεπτά Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Μια που το καλοκαιράκι έρχεται τρέχοντας είναι ώρα να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα και, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει, να βάλουμε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ σάλτσα αυγολέμονο είναι από τις πιο αγαπημένες μου. "Γεμίζει" το πιάτο, αλλάζει τη γεύση του φαγητού και το μεταμορφώνει. Για να την ετοιμάσουμε χρειαζόμαστε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία μοναδική σάλτσα για να συνοδεύσετε τα ψάρια σας. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 15 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grH σος Ολαντέζ (Hollandaise) είναι μια από τις 5 ‘βασικές σάλτσες’ της Γαλλικής κουζίνας μαζί με την Μπεσαμέλ, Εσπανιόλ, Βελουτέ, και σάλτσα Τομάτας, με βάση[...]
Πηγή: caruso.grΤαιριάζει τέλεια με βραστά αυγά, σε πατατοσαλάτες, με σπαράγγια βραστά ή σοτέ, σε κρύα ζυμαρικά ή ρύζι. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου Μερίδες : για ένα φλυτζάνι[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣάλτσα αυγολέμονο (με κορν φλάουρ) Η σάλτσα αυτή είναι πολύ γευστική λόγω της νοστιμιάς που έχει ο ζωμός. Μπορεί να ξαναζεσταθεί σε χαμηλή θερμοκρασία χωρίς να[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη 250 γρ ελαιόλαδο μισό λεμόνι αλάτι πιπέρι Καθαρίστε το σκόρδο και κοπανίστε το στο γουδί.Έπειτα,προσθέστε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (2) : 3 κουταλιές βούτυρο 1 φλ. παχιά κτυπητή κρέμα αλάτι κατά τη γεύση 1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο 1/4 φλ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο συν 2 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά Βούτυρο 160 γρ Αυγά 3 (μόνο τους κρόκου) Λεμόνι 1 κουταλιά σούπας (τον χυμό του) Κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά σούπας Αλάτι Πιπέρι άσπρο Οδηγίες Στο μπολ[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλιτζάνι τσαγιού ξύδι 1 αυγό σφικτό 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός 1 κ.σ αγγουράκι τουρσί 1/2[...]
Πηγή: sidages.gr5 σκελίδες σκόρδο 1 κρόκο αυγού 1 πατάτα βρασμένη Mισό λεμόνι 250 γρ. ελαιόλαδο Aλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε το σκόρδο και το χτυπάμε στο γουδί. Έπειτα,[...]
Πηγή: sidagi.gr3 κρόκοι αυγών 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού ½ φλιτζάνι τσαγιού ζεστό φρέσκο βούτυρο Πιπέρι καγιέν Αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε στο μπλέντερ τους κρόκους των[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 2 κροκάδια από αυγά βρασμένα 2 κροκάδια ωμά 1 φλιτζάνι του τσαγιού γιαούρτι αλάτι πιπέρι χυμό λεμόνι 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα Εκτέλεση Βράζουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.gr1/2 κούπα λάδι 1/4 της κούπας ξύδι 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1 αυγό σφικτό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί 1/2 κουταλιά ψιλοκομμένη κάπαρη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr