Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Υλικά: 3 κρεμμύδια 30 γραμ. βούτυρο μισό ποτήρι ζωμό από κύβο, κονσομέ μισό ποτήρι άσπρο κρασί 1 ποτήρι σως μπεσαμέλ Εκτέλεση: Κόψτε τα[...]
Πηγή: greekcook.grΣάλτσα κιμά κοτόπουλου με πιπεριές και ανθότυρο ελαφριά και υγιεινή για να συνοδέψει ζυμαρικά, πιλάφι ή πατάτες. Γρήγορη και μυρωδάτη. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 κρεμμύδια 30 γραμ. βούτυρο Μισό ποτήρι ζωμό από κύβο, κονσομέ Μισό ποτήρι άσπρο κρασί 1 ποτήρι σως μπεσαμέλ Εκτέλεση Σπιτική άσπρη σάλτσα που έχει ως βάση[...]
Πηγή: sidagi.gr450 ml κρασί Μαυροδάφνη 2 σταγόνες μαστιχέλαιο ή ½ κουταλιά σκόνη μαστίχας 350 ml κόκκινο κρασί 5-6 κόκκοι μαύρου πιπεριού 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό[...]
Πηγή: sidagi.gr300γρ. κιμά ανάμικτο (χοιρινό και μοσχαρίσιο) 1 μέτριου μεγέθους κρεμμύδι 1 ½ κούπες ντοματάκια αποφλοιωμένα 3 κουταλιές λευκό κρασί 5 κουταλιές ελαιόλαδο ½[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300 ml Ζωμός αρνιού 100 ml Λευκό κρασί 200 ml Ελαιόλαδο 1/2 ματσάκι Άνηθος φυλλαράκια Μισή σκελίδα σκόρδο Χυμός λεμόνι Αλάτι Πιπέρι φρεσκοτριμμένο Βράζουμε το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook½ κιλό αχιβάδες (κοχύλια) ½ μάτσο μαϊντανό 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη ½ ποτήρι ξηρό άσπρο κρασί αλάτι Πλένουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜία σάλτσα ειδική για τους λάτρεις των πικάντικων και όχι μόνο γεύσεων!! Είναι εύκολη και τρομερά γευστική!! Συνοδεύει υπέροχα τα μακαρόνια, το κρέας και ο,τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία συνταγή για κάποιον που δεν θέλει να διαβάζει “πολλά-πολλά” Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. ψιλοκομμένο εστραγκόν 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί 80 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα): 250 γραμ. βρασμένα καλαμαράκια σε ροδέλες 800 γραμ. μικρά μύδια 1 κιλό αποφλοιωμένα ντοματάκια 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: greekcook.grΜια σαλτσα ιδανικη για ψητα.. Ελπιζω να την δοκιμασετε!! Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγαλο κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1 κτγ πιπερια αποξηραμενη καυτερη (χωρις σπορια) 3 κτσ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν ψηθεί η γαλοπούλα σας, χρειάζεται τουλάχιστον 20' να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, εσείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο λαδόξιδο είναι ασυναγώνιστο για τις σαλάτες μας, ειδικά με ελληνικό ελαιόλαδο και γνήσιο ξίδι από κρασί! Όταν η "διατροφή" μας συστήνει σαλάτα ξανά και ξανά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε αυτή τη σαλτσούλα μπορείτε να συνοδεύσετε κρέας ψητό ή τηγανιτό (σνίτσελ, μπριζόλες) ή ρύζάκι και είναι πεντανόστιμη Υλικά 500 γρ. μανιτάρια πλευρότους[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα τηγανιτά ψάρια που σας έμειναν, μην τα δώσετε στις γάτες… ούτε να τα ξαναφάτε κρύα και πανιασμένα, βάλτε τα στο ψυγείο και μετά από 1-2 μέρες φτιάξτε αυτή[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 5-6 σκελίδες σκόρδο 1 μικρό κρεμμύδι μοσχαρίσιο κιμά μανιτάρια Πόρτο Μπέλο κόκους κόκκινου πιπεριού μάυρο πιπέρι τυρί ζωμός βοδινού ή κύβος [...]
Πηγή: greekcook.grΣυνταγή 1 (με μουστάρδα Dijon): Υλικά: 1 κόκκινη πιπεριά, ψημένη και ξεφλουδισμένη 2 σκελίδες σκόρδο 1 φέτα άσπρο ψωμί κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: greekcook.gr120 ml κρασί Μαδέρα Μισό λίτρο σκούρο ζωμό κρέατος 100 γραμμάρια μανιτάρια λευκά 1 κρεμμύδι ξερό 100 γραμμάρια σέλερι 1/3 μάτσο θυμάρι 1 φύλλο δάφνης 100[...]
Πηγή: sidagi.gr