Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Για 4-6 άτομα 200 γραμμάρια μαγιονέζα 80 γραμμάρια κέτσαπ Ένα σφηνάκι κονιάκ ή ουίσκι 50 ml κρέμα γάλακτος Ταμπάσκο Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση Ανακατεύουμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grΓια σαλάτες με ρόκα ή σπανάκι ή πλάι σε ψητά θαλασσινά. Χρησιμοποιήστε την επίσης ως σάλτσα σε πιτάκια με μυζήθρα ή σε λευκά τυριά εποχής. Συνταγή : Νένα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη σάλτσα, που ταιριάζει καταπληκτικά με θαλασσινά, αλλά και σαλάτες, λαχανικά ή πουλερικά. Απολαύστε τη πάνω σε σαλάτα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΧρόνος Προετοιμασίας: 2-3 λεπτά Υλικά: 250 γρ. μαγιονέζα 200 γρ. κέτσαπ 1 κ.γ. σάλτσα worcester 2 σταγόνες ταμπάσκο 1 σφηνάκι κονιάκ 2 κ.γ. πάπρικα καπνιστή[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤο ντιπ αγιολί συνοδεύει τα κρεατικά, τα ψαρικά, γαρίδες, καραβίδες και ειδικά το μπακαλιάρο γιατί είναι μία παραλλαγή της σκορδαλιάς. Το αγιολι είναι μία[...]
Πηγή: omanoclock.grΥλικά (για 4 άτομα): 250 γραμ. βρασμένα καλαμαράκια σε ροδέλες 800 γραμ. μικρά μύδια 1 κιλό αποφλοιωμένα ντοματάκια 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 1 φλυτζ. τσαγιού μαγιονέζα 2 κουτ. της σούπας κέτσαπ 1 κουτ. του γλυκού worcestershire sauce (γούστερ σος ) 1 κουτ. του γλυκού horseradish sauce[...]
Πηγή: greekcook.grΜια συγγενής της δικής μας σκορδαλιάς απο τη Ν. Γαλλία που συνοδεύει υπεροχα ψητά και τηγανητά λευκά κρέατα ψαρια και θαλασσινα. Δοκιμάστε την με τηγανητά[...]
Πηγή: cookpad.com/grη μονη διαφορα που εχουν είναι ότι στην βελουτε βαζουμε ζωμο κρεατος (κοτας , βοδινου , ψαριου , κτλ). Ενώ στη μπεσαμελ χρησιμοποιουμε γαλα. Αν δειτε στο[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr