Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 74 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα): 250 γραμ. βρασμένα καλαμαράκια σε ροδέλες 800 γραμ. μικρά μύδια 1 κιλό αποφλοιωμένα ντοματάκια 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: greekcook.gr3-5 κουταλιές της σούπας ξεραμένα φύλλα κόκκινη πιπεριά 2 κουταλάκια τσαγιού κύμινο 2 κουταλάκια τσαγιού μαύρο πιπέρι 2 κουταλάκια τσαγιού αλάτι 1/2 κουταλάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο πέστο υπάρχει σε 2 εκδοχές,για μένα. Η μια είναι η κλασσική ιταλική με παρμεζανα,βασιλικό, κουκουνάρι και η άλλη του Ηλ.Μαμαλάκη με δυόσμο,αμυγδαλα και Σαν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ βασική συνταγή για βινεγκρέτ είναι πολύ απλή: 1 μέρος ξύδι με 3 μέρη λάδι. Κτυπάμε καλά να ενοποιηθούν και έτοιμο. Συνήθως προσθέτουμε αλάτι και[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑναμιγνύουμε 1/2 φλυτζάνι κέτσαπ, 1 κουταλιά της σούπας ηλιέλαιο, 1/2 κρεμμύδι και μία μικρή σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένα, 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη (μαύρη είναι[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ Εύκολη :Λυώνουμε 4-5 σκελίδες σκόρδο, με λίγο αλάτι, να γίνουν κρέμα και αναμιγνύουμε με 1/2 του φλυτζανιού ελαιόλαδο. Είναι μια σχετικά αραιή σάλτσα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 1 φλ. κέτσαπ 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ πελτές ντομάτας 200 ml ζωμό κοτόπουλου 1 σφηνοπότηρο γουώτσεστερ σος 1 κ.σ μαύρο πιπέρι 1 κ.σ[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΧρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα! Χρόνια πολλά στην όμορφη Θεσσαλονίκη! Σάλτσα... κρέμα....μαρμελαδίτσα....βαφτίστε την όπως θέλετε......εγώ[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι μπύρα 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 3 σκελίδες σκόρδο 2 κ.γ κάππαρη 5 ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια λίγες κουταλιές πελτέ 1/3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή ανήκει στην μητερα μιας πολύ καλής φίλης απο τα φοιτητικά μου χρονια. ιδανική για ζυμαρικά και τους λάτρεις του τσιγαρισμένου κρεμμυδιού.Πανεύκολη[...]
Πηγή: greekmasa.grΜία σάλτσα ειδική για τους λάτρεις των πικάντικων και όχι μόνο γεύσεων!! Είναι εύκολη και τρομερά γευστική!! Συνοδεύει υπέροχα τα μακαρόνια, το κρέας και ο,τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σάλτσα με αυγά και βασιλικό γεννήθηκε από την ανάγκη να βρεθεί ένας τρόπος γαρνιρίσματος που να είναι καλό τόσο για διάφορους τύπους ζυμαρικών όσο και για το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία σαλτσούλα που πάει παντού ... Σε ζυμαρικά, κεφτεδάκια,πίτσα και όπου αλλού σκεφτείτε... Τι χρειαζόμαστε: 6-7 ώριμες ντομάτες (ή μια συσκευασία ντομάτα στον[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν ψηθεί η γαλοπούλα σας, χρειάζεται τουλάχιστον 20' να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, εσείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌποιος έχει πολλά ... καρύδια, τα κάνει και σάλτσα ( Λαϊκή παροιμία του 21ου αιώνα ) Η σάλτσα από καρύδια , λοιπόν, είναι μία τυπική συνταγή της Λιγουρίας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο λαδόξιδο είναι ασυναγώνιστο για τις σαλάτες μας, ειδικά με ελληνικό ελαιόλαδο και γνήσιο ξίδι από κρασί! Όταν η "διατροφή" μας συστήνει σαλάτα ξανά και ξανά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα τηγανιτά ψάρια που σας έμειναν, μην τα δώσετε στις γάτες… ούτε να τα ξαναφάτε κρύα και πανιασμένα, βάλτε τα στο ψυγείο και μετά από 1-2 μέρες φτιάξτε αυτή[...]
Πηγή: greekmasa.grΤη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Elisa , που παρακάλεσε τον μπαμπά της τον κύριο Ernesto (η μετεμψύχωση του καίσαρα..) να μας τη δώσει. Χρειαζόμαστε: 50[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr