Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Μία μοναδική σάλτσα από τον Γιάννη Λουκάκο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : για 700 γρ. περίπου. Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 15΄. Βαθμός Δυσκολίας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΑΪΌΛΙ (ΣΚΟΡΔΟΜΑΓΙΟΝΕΖΑ) Η σάλτσα αϊόλι, είναι στην πραγματικότητα μία σκορδομαγιονέζα. Στα ελληνικά έχει επικρατήσει να την λέμε και αγιολί, μάλλον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr160 γρ τόνο σε λάδι 2 κ.σ. κάπαρη σε ξύδι 2-4 φιλετάκια αντσούγιας (ανάλογα πόσο έντονη θέλετε μα νοιώθετε τη γεύση της στη σάλτσα) 2 σφικτά αυγά χυμό από 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Εύκολη :Λυώνουμε 4-5 σκελίδες σκόρδο, με λίγο αλάτι, να γίνουν κρέμα και αναμιγνύουμε με 1/2 του φλυτζανιού ελαιόλαδο. Είναι μια σχετικά αραιή σάλτσα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ Εύκολη :Λυώνουμε 4-5 σκελίδες σκόρδο, με λίγο αλάτι, να γίνουν κρέμα και αναμιγνύουμε με 1/2 του φλυτζανιού ελαιόλαδο. Είναι μια σχετικά αραιή σάλτσα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr