Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υπεροχη σαλτσα μελιτζανας,μαγειρεμενη με υλικα μυρωδατα,στολιζει και λουζει τις χρυσαφενιες βιδες καλαμποκιου χωρις γλουτενη. Ολα μαζι δενουν και δινουν μια[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΜία μοναδική σάλτσα για να συνοδεύσετε τα ψάρια σας. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 15 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Σάλτσα ζεστή 200 γραμμάρια Philadelphia 50 ml λευκό κρασί 70 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη 1 πρέζα πάπρικα Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Πικάντικο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜε κρητικές πιπεριές Φλωρίνης! Μια και οι πιπεριές Φλωρίνης έχουν πλέον πολιτογραφηθεί κρητικές (ακόμη και σε αγορές της Αθήνας με προέλευση Κρήτη τις έχω[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr25 γρ φρέσκα φύλλα εστραγκόν 80 γρ ψίχα ψωμιού 6 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι ξύδι από λευκό κρασί Οδηγίες Κάνουμε με τα χέρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπεροχη σαλτσα μελιτζανας,μαγειρεμενη με υλικα μυρωδατα,στολιζει και λουζει τις χρυσαφενιες βιδες καλαμποκιου. Ολα μαζι δενουν και δινουν μια φανταστικη[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΤα τηγανιτά ψάρια που σας έμειναν, μην τα δώσετε στις γάτες… ούτε να τα ξαναφάτε κρύα και πανιασμένα, βάλτε τα στο ψυγείο και μετά από 1-2 μέρες φτιάξτε αυτή[...]
Πηγή: greekmasa.grΜία σάλτσα ειδική για τους λάτρεις των πικάντικων και όχι μόνο γεύσεων!! Είναι εύκολη και τρομερά γευστική!! Συνοδεύει υπέροχα τα μακαρόνια, το κρέας και ο,τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι μπύρα 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 3 σκελίδες σκόρδο 2 κ.γ κάππαρη 5 ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια λίγες κουταλιές πελτέ 1/3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ βασική συνταγή για βινεγκρέτ είναι πολύ απλή: 1 μέρος ξύδι με 3 μέρη λάδι. Κτυπάμε καλά να ενοποιηθούν και έτοιμο. Συνήθως προσθέτουμε αλάτι και[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΗ βασική συνταγή για βινεγκρέτ είναι πολύ απλή: 1 μέρος ξύδι με 3 μέρη λάδι. Κτυπάμε καλά να ενοποιηθούν και έτοιμο. Συνήθως προσθέτουμε αλάτι και[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr