Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά για μια πιατέλα 800 γραμ αμύγδαλα ξασπρισμένα 400 γραμ ζάχαρη 4 ασπράδια 1 φλιτζ τσαγιού ανθόνερο άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα Αλέθουμε τα ξασπρισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥπέροχα, αρωματικά, μελένια αμυγδαλωτά, ιδανικά για αρραβώνες, γάμους, βαφτίσεις. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψίχα αμυγδάλου με τη φλούδα 3 κρόκους αυγών 2 ασπράδια[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr"Αχλαδάκια" αμυγδάλου για την ώρα την καλή! Και στα δικά σας , και στων παιδιών σας ! Άσπρα και μυρωδάτα γλυκάκια όπως λέει το έθιμο για όλες τις χαρές της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλησπέρα σας!!! Αμυγδαλωτών συνέχεια (τώρα μένουν μόνον τα macarons...). Τα αμυγδαλωτά μου, λοιπόν, είναι ο νικητής των εκλογών!!!!!! χαχαχα Το λέω γιατί τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...γιατί θα υπάρξει και συνέχεια!!!! Καλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περιμένετε υπομονετικά τα νέα από το μέτωπο της πολιτικής[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ 500 γρ. αμύγδαλα 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. κακάο 200 ml ανθόνερο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ένα πολυκοπτικό και το κόβουμε σε μικρά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 1 κιλό αμυγδαλόψιχα 500 γρ. ζάχαρη 10 ασπράδια αυγών Ξύσμα από 1 λεμόνι ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Βάζουμε τα αμύγδαλα σε κατσαρόλα με βραστό νερό και τα[...]
Πηγή: megatv.com/cookαμυγδαλωτά με μανταρίνι Τα κάτασπρα απ’ την άχνη αμυγδαλωτά (μας) ή και υπόλευκα, όταν το χρώμα της γεύσης τους ξεμυτίζει στην επιφάνεια υγραίνοντας ύπουλα τη[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 6 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 700 γραμ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 κιλό αμύγδαλα ξεφλουδισμένα κι αλεσμένα 150 γραμ. φρυγανιά τριμμένη 3 κ.σούπας χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: argiro.grΤα αμυγδαλωτά είναι ένα ξεχωριστό γλύκισμα που συνηθίζεται σε ιδιαίτερες περιστάσεις και γιορτές. Η δική μου παιδική ανάμνηση είναι στο νησί, να τα φτιάχνει[...]
Πηγή: alwayshungry.grΠαραδοσιακή Καρδιτσιώτικη συνταγή. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά ταψιού Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 11-13 φύλλα κρούστας Μαργαρίνη με[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΣήμερα θα σας παρουσιάσω την πρώτη συνταγή στην οποία θα χρησιμοποιήσουμε τη σκόνη αποξηραμένης φράουλας που φτιάξαμε τις προηγούμενες μέρες. Αμυγδαλωτά με[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Σας αρέσουν τα μανταρίνια; Τότε είναι σίγουρο ότι θα λατρέψετε και τα αμυγδαλωτά μανταρινιού μόλις τα δοκιμάσετε, αν δεν τα ξέρετε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 35-40 κομμάτια): 1 κιλό αμυγδαλόψιχα 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 1 φλυτζάνι κονιάκ ξύσμα πορτοκάλι ή καλύτερα περγαμόντο 700 γρ. ζάχαρη 10[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 250 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο 100 γραμμάρια αμυγδαλόψυχα (marzipan) 500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλιτζάνι τριμμένα ξεφλουδισμένα[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr