Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Πηγαίνοντας τις προάλλες μια εκδρομούλα έξω από την Τρίπολη είχαμε την τύχη να βρεθούμε σ’ ένα κτήμα με υπέροχες κερασιές. Μας άφησαν να μαζέψουμε μόνοι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτην αγορά υπάρχει ειδική ζάχαρη για μαρμελάδες εμπλουτισμένη με πηκτίνη, που δεν είναι αναγκαία, αλλά υποβοηθά στο δέσιμο της μαρμελάδας και έχετε σίγουρα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ εποχή των κερασιών έφτασε. Ανάλογα με την ποικιλία και την περιοχή προέλευσης θα συναντήσουμε στην αγορά Κεράσια Βοδενών με βαθυκόκκινο χρώμα και τραγανό[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 κιλό κεράσια (κατά προτίμηση Βοδενών ή Τριπόλεως) 700 γραμμ. ζάχαρη 2 κ.σ. χυμό λεμονιού Διαλέγουμε κεράσια ώριμα αλλά σφριγηλά, με λαμπερό χρώμα, χωρίς[...]
Πηγή: argiro.grΟ καιρός των κερασιών και φτιάχνουμε μαρμελάδα! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές Φτιάχνει 1 κιλό πολτό κεράσι 2[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά 2 κιλά κεράσια (δες σηµείωση), 6½ φλ. (1 1/3 κιλά) ζάχαρη – ειδική για µαρµελάδες), 1 (όχι γεµάτο) φλ. νερό, 1 κουταλιά χυµό λεµονιού. ΕΚΤΕΛΕΣΗ[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 2 κιλά κεράσια μικρά ροζ ή άσπρα γαλλικά (Το βάρος είναι για κεράσια με κουκούτσι (2 κιλά με κουκούτσια= 1 1/3 κιλό χωρίς κουκούτσια), 6 ½ φλ. (1 1/3[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣίγουρα τα 3 βαζάκια δεν είναι αρκετά, γι’ αυτό φτιάξτε περισσότερη ποσότητα. Τα κεράσια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο και ενδείκνυνται για την[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΦέτος που ο μικρός μου μεγάλωσε και τρώει πλέον τα πάντα και ότι τρώμε και εμείς το δοκιμάζει και αυτός είπα να είμαι λίγο πιο συνεπής στην κουζίνα από άποψη,[...]
Πηγή: otanexoesena.blogspot.gr/search/label/Τι%20θα%20φάμε%20σήμερα%20μαμά%20%3BΑν υπάρχει μια ανταγωνίστρια στη φραουλένια εκδοχή ,αυτή είναι εδώ, και λέγεται κεράσι.... Υποθέτω πως όλοι μας αγαπούμε το βερίκοκο,το ροδάκινο επίσης,μα ποια[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 κιλό μαύρα κεράσια (καθαρό βάρος δηλαδή χωρίς κουκούτσια και κοτσάνια) 1 κιλό ζάχαρη για μαρμελάδα με πηκτίνη χυμό από 1 λεμόνι 250 γρ. μαυροδάφνη Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό κεράσια (κατά προτίμηση Βοδενών ή Τριπόλεως) 700 γραμμ. ζάχαρη 2 κ.σ. χυμό λεμονιού Εκτέλεση Διαλέγουμε κεράσια ώριμα αλλά σφριγηλά, με λαμπερό χρώμα,[...]
Πηγή: argiro.grΉταν τόσο όμορφα τα κεράσια στο δέντρο που λυπόμουν να τα μαζέψω, μάζευα όσα ήταν να φάμε αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μαζευτούν. Αν και φέτος δεν έχει πολλά[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ μαρμελάδα κεράσι, είναι η πιο αγαπημένη των παιδιών, μετά τη φράουλα . Και όχι άδικα, γιατί αν βρούμε ωραία, μαύρα κεράσια, που να είναι ώριμα, το αποτέλεσμα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΥΣΣΙΝΟ Ή ΚΕΡΑΣΙ (1) Αγαπημένη καλοκαιρινή μαρμελάδα!!!! Αφού φτιάξαμε με τα βύσσινα, γλυκό του κουταλιού (βλ. εδώ ) και γευστικότατο σιροπάκι (βλ.[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΥΣΣΙΝΟ Ή ΚΕΡΑΣΙ (2) Μαρμελάδα από τα χεράκια σας με ολόκληρα κομμάτια βύσσινου/κερασιού ιδανική να συνοδεύσει το πρωινό σας και τα γλυκά σας!!!! θα[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΥλικά 1 κιλό κεράσια (κατά προτίμηση Βοδενών ή Τριπόλεως) 700 γραμμ. ζάχαρη 2 κ.σ. χυμό λεμονιού Εκτέλεση Διαλέγουμε κεράσια ώριμα αλλά σφριγηλά, με λαμπερό[...]
Πηγή: mamapeinao.grΕίναι ίσως η πιο αγαπημένη μαρμελάδα στον κόσμο μετά την φράουλα... Διάλεξε τα κεράσια σου με προσοσχή, τώρα που είναι αρκετά ώριμα για να σου δώσουν πολύ[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html