Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Υλικά ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο): 4 κομμάτια, 200 γρ. το καθένα δαμάσκηνα ξερά: 30 μεγάλα χωρίς κουκούτσι βερίκοκα ξερά: 20 βούτυρο: 50 γρ. λευκό κρασί: 200ml[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο): 4 κομμάτια, 200 γρ. το καθένα βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ: 50 γρ. βερίκοκα ξερά: 20 δαμάσκηνα ξερά: 30 μεγάλα χωρίς κουκούτσι[...]
Πηγή: icookgreek.comΤι χρειαζόμαστε: 4 ψαρονέφρια (250 γραμ. περίπου το καθένα) 100 γραμ. ξερά βερίκοκα 2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο ή 1 κουταλιά της σούπας ξερό 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr