Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά : 4 μερίδες μοσχάρι (ποντίκι κατά προτίμηση) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πράσινη πιπεριά 1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας ή φρέσκιες τριμμένες ντομάτες με 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη τζίντερ2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, μαλακό και χωρίς κόκαλα[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι) 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 λίτρο βραστό νερό περίπου 2 κρεμμύδια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής ελαιόλαδo: 6 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια ξερά: 2 ψιλοκομμένα κρέας μοσχαρίσιο: 1½ κιλό ποντίκι ή στρογγυλό, κομμένο σε κύβους καρότα: 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΜοσχάρι-κοτόπουλο-χοιρινό όλα με την ίδια συνταγή για ιδιαίτερες γεύσεις!!!! Το μοσχάρι κοκκινιστό με μπούκοβο ίσως σας φανεί ιδιαίτερο για τις γεύσεις σας.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο κοκκινιστό μοσχαράκι μακαρονάδα και μάλιστα με χοντρό μακαρόνι, ήταν το πιο συνηθισμένο Κυριακάτικο, αλλά και εορταστικό φαγητό, των παιδικών μας χρόνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grTo "κοκκινιστό" ειναι ένα απο τα λίγα πιάτα που λατρεύουν οι Κεφαλονίτες. Το προτιμούν με μακαρόνια . Είναι το Κυριακάτικο πιάτο πολλών οικογενειών στο νησί[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΕ όχι, πέστε μου τώρα! Όταν βλέπετε αυτή τη φωτογραφία δε σας πιάνει κάτι;; Εμένα τουλάχιστον μού ’ρχεται να «πιρουνίσω» την LCD :)) Το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜοσχάρι κοκκινιστό με πελτέ από κράνα και σάλτσα κόκκινης Μια ξεχωριστή συνταγή για απαιτητικούς ουρανίσκους. θα χρειαστούμε (για 4 ατομικές μερίδες) 1 κιλό[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤο μοσχάρι είναι ένα κρέας κατεξοχήν συνδεδεμένο με το κοκκινιστό! Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε κυριακάτικα γεύματα ή όταν κάποιος έχει καλεσμένους στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1,2 κιλά μοσχάρι από σπάλα (ζητήστε σπαλομίτα ή χτένι από σπάλα, που είναι τρυφερότατο κομμάτι), κομμένο σε μέτρια κομμάτια (περίπου 100 γρ.) 2 μέτρια ξερά[...]
Πηγή: gastronomos.grυλικά 1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ (κατά προτίμηση «ποντίκι») 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ή ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ από το ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕΣ (1½-2 κουτ. της σούπας) 2 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλημέραααααααααα, με θυμάστε ή μήπως πρέπει να ξανασυστηθώ??? Χάθηκα τελείως το ξέρω αλλά δεν φταίω εγώ... το παίζω νοσοκόμα αυτές τις μέρες! Είχα άρρωστη τη[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΑπό το συρτάρι τραβάω πάλι μια συνταγή. Κλασική, αγαπημένη, που θυμίζει οικογενειακά Κυριακάτικα τραπέζια. Αγαπημένη για πολλούς, αλλά για μένα; Εγώ φανατική[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, μαλακό και χωρίς κόκαλα[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές