Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Υλικά μοσχάρι: 1½ κιλό, κομμένο σε μεγάλους κύβους αρακάς: 900 γρ., κατεψυγμένος - βιολογικός κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο ντομάτα: 500 γρ. τριμμένη στον τρίφτη[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο μοσχάρι είναι ένα κρέας κατεξοχήν συνδεδεμένο με το κοκκινιστό! Είναι ένα πιάτο που συνηθίζεται σε κυριακάτικα γεύματα ή όταν κάποιος έχει καλεσμένους στο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜετά τις πολλές νηστίσιμες συνταγές που φτιάξαμε πριν το Πάσχα, είναι καιρός να παρουσιάσουμε και μερικές συνταγές με κρέας. Το αρνί είχε γενικά την τιμητική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤο καθιερωμένο σπέσιαλ Κυριακάτικο φαγητό μας, σήμερα συνδυάζει κρέας με λαχανικά στην κατσαρόλα. Πρόκειται, δηλαδή, όπως λέγανε οι παλιότεροι, για "εντράδα".[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Συνταγής 1 κομμάτι ενιαίο νουά περίπου 1.500 γραμ. 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 2 σκ.[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΤο μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, μαλακό και χωρίς κόκαλα[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΤο μοσχάρι κοκκινιστό είναι από τα πιο νόστιμα και πιο θρεπτικά μαγειρευτά φαγητά. Είναι ιδανικό για όσους έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, μαλακό και χωρίς κόκαλα[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές