Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Αν τόσο συχνά δεν μας διέφευγε το πόσο ωραίο είναι να αποδράς απ’ την τρομακτική δύναμη της συνήθειας και ν’ αφήνεις χώρο για το νέο, θα ήμασταν δεκτικότεροι[...]
Πηγή: pandespani.comΑν τόσο συχνά δεν μας διέφευγε το πόσο ωραίο είναι να αποδράς απ’ την τρομακτική δύναμη της συνήθειας και ν’ αφήνεις χώρο για το νέο, θα ήμασταν δεκτικότεροι[...]
Πηγή: pandespani.comΜια από τις δημιουργικότερες πονηριές της κουζίνας είναι να μετατρέπεις τα βαρετά φαγητά σε ενδιαφέροντα και να τα σερβίρεις στο απροετοίμαστο για την έκπληξη[...]
Πηγή: pandespani.comΑν τόσο συχνά δεν μας διέφευγε το πόσο ωραίο είναι να αποδράς απ’ την τρομακτική δύναμη της συνήθειας και ν’ αφήνεις χώρο για το νέο, θα ήμασταν δεκτικότεροι[...]
Πηγή: pandespani.comΑβγά, γάλα ή κρέμα (γάλακτος) μέσα σε μια ζύμη που ψήνεται ανοικτή είναι τα βασικά υλικά της κις (quiche), που το όνομά της προέρχεται από το γερμανικό[...]
Πηγή: pandespani.comMοιάζουν με τις κανονικές μικρές φακές αλλά είναι πιο στρογγυλές και ολόμαυρες. Σαν πέρλες περσικού χαβιαριού, γι’ αυτό και το βάφτισμα. Είναι οι φακές στο[...]
Πηγή: pandespani.com