Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Υλικά 7 ποτήρια νερό ή ζυγίστε 1500 γρ. 250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 2 βανίλιες 400 γρ. ζάχαρη(μπορείτε να βάλτε περισσότερη αν θέλετε το χαλβά ακόμη πιο γλυκό) 3[...]
Πηγή: greekmasa.grΕτοιμάζουμε μια αφράτη μους Μακεδονικού Χαλβά και σερβίρουμε πάνω σε τραγανή βάση από μπισκότο. Ένα γρήγορο, εύκολο και λαχταριστό γλυκό χωρίς την προσθήκη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜία διασκευή του κλασικού χαλβά που πρέπει να δοκιμάσετε Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά Για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠραγματικά ο πιο νόστιμος χαλβάς μετά τον κλασσικό.Στην αρχή όταν είδα τον Άκη Πετρετζίκη να βάζει ένα ολόκληρο πορτοκάλι με ξένισε λίγο.Θεώρησα ότι θα έχει[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 8 άτομα -2 κούπες νερό -1½ κούπα ζάχαρη -1 ξύλο κανέλας -½ κούπα βούτυρο -1 κούπα σιμιγδάλι χοντρό -1/3 κούπα φιστίκι Αιγίνης θρυμματισμένο[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΚαι πάνω που έλεγα πως είχα τελειώσει με τις λεμονοπαραγωγές, σκαρφίστηκα γλυκό για επιδόρπιο της βραδιάς της Τσικνοπέμπτης, σε μια φάση που είχα άλλα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑγαπημένο μας γλυκό, ειδικά της κόρης μου! Εάν είναι και με σοκολάτα ακόμη καλύτερα! Βέβαια υπάρχουν πολλές παραλλαγές, με ξηρούς καρπούς, με βανίλια, κλπ. Μία[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΔεν θα σας πάρει πάνω από 15 λεπτά να τον ετοιμάσετε. Προλαβαίνετε να τον φτιάξετε ακόμα κι όταν έρθουν, εντελώς ξαφνικά κι ανεπάντεχα, κάποιοι επισκέπτες[...]
Πηγή: bostanistas.grO κορμός από σοκολάτα είναι λατρεμένο γλυκό! Έχουμε μια παραλλαγή του με αρωματικό Μακεδονικό Ταχνί πορτοκαλι και Μακεδονικό Χαλβά, για να τον απολαμβάνεις[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΔροσερός και αρωματικός για τους λάτρεις της σοκολάτας και του πορτοκαλιού. Τι χρειαζόμαστε: Για το χαλβά: 1 λίτρο νερό 1 κιλό ζάχαρη 500 γραμμάρια σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜικρά ψωμάκια ζυμωμένα με λίγη ζάχαρη και βανίλια για να είναι αρωματικά με μια έκπληξη στο κέντρο τους... λίγο ζεστό, μισολιωμένο χαλβά του μπακάλη είναι το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια παραλλαγή του αγαπημένου μας κλασικού χαλβά με σιμιγδάλι και ελαιόλαδο. Το πορτοκάλι, που του προστίθεται, του χαρίζει απίθανο άρωμα και γεύση, μετριάζει[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ κος Βασίλης Καλίδης , πρέπει να πω ότι μου αρέσει πολύ στις εκπομπές που παρουσιάζει στην σειρά Νόστιμη Γη. Ο τρόπος που προσεγγίζει τα προϊόντα στον τόπο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο καλό το εστιατόριο (ή η καλή η ταβέρνα) είναι εκείνο στο οποίο πηγαίνεις «για το γλυκό». Εκείνο στο οποίο περιμένεις πώς και πώς να τελειώσει[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 1 βανίλια σε σκόνη 8 νεροπότηρα νερό 1 κιλό ζάχαρη 250 γρ. φυτική μαργαρίνη για πασπάλισμα 150 γρ. ινδοκάρυδο Εκτέλεση:[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά: Για 2-4 άτομα 500 γραμμάρια σιμιγδάλι χοντρό 200 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο 200 γραμμάρια ινδοκάρυδο 1 κουταλιά του γλυκού βανίλια 2 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 1 κιλό Ταχίνι από 100% πολτοποιημένο σουσάμι 700 γραμμάρια ζάχαρη 100 ml νερό Για τη γέμιση φιστίκια Αιγίνης αποφλοιωμένα 1κουταλιά του[...]
Πηγή: sidagi.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ Κόβουμε τον χαλβά σε μικρά κομμάτια. Τον βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το ταχίνι και το σησαμέλαιο και πολτοποιούμε πολύ καλά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr