Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Το τέλειο επιδόρπιο, το φτιάχνουν στα μαγαζιά της Βόρειας Ελλάδας. Πανεύκολο και κάτι διαφορετικό απο τον συνηθισμένο χαλβά... Τι χρειαζόμαστε: Χαλβά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ χρόνος κυλά...το Πάσχα πλησιάζει και η νηστεία καλά κρατεί για αρκετό κόσμο!!! Διαβαίνοντας το μονοπάτι των αναμνήσεων, πηγαίνω προς τα πίσω... στα χρόνια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ χαλβάς είναι από τα πιο βασικά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Τόσο ο σιμιγδαλένιος χαλβάς όσο και ο αλευρένιος και ο χαλβάς φαρσάλων. Τόσο φτωχό και τόσο[...]
Πηγή: tastefull.grΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ Ακόμη ένας σιμιγδαλένιος χαλβάς, αυτή τη φορά εμπλουτισμένος με αμυγδαλάκια και βυσσινάκια, απο το γλυκό που φτιάξαμε την περισυνή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜικρά νηστίσιμα γλυκάκια, εύκολα, γρήγορα και νοστιμότατα! Εξαφανίζονται στη στιγμή και δεν προλαβαίνουν να κρυώσουν! Δοκιμάστε τα! Τα Υλικά (Για 20 κομμάτια)[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜικρά ψωμάκια ζυμωμένα με λίγη ζάχαρη και βανίλια για να είναι αρωματικά με μια έκπληξη στο κέντρο τους... λίγο ζεστό, μισολιωμένο χαλβά του μπακάλη είναι το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grCranberries εδώ , rasberries εκεί μ' έκαναν κι εμένα οι φίλες μας, να κοιτώ σαν παραζαλισμένη! Όμως ο Θεός αγαπάει τον νοικοκύρη και το καλό του μάγειρα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΚαλημέρα από την ηλιόλουστη πια Θεσσαλονίκη! Τα χιόνια λιώνουν, η Καθαρή Δευτέρα έγινε παρελθόν και εμείς επανερχόμαστε στην καθημερινότητά μας, μέχρι την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕύκολο, διαφορετικό γλύκισμα πολύ καλοκαιρινό αφού είναι γλυκό ψυγείου! Τι χρειαζόμαστε: 2/3 φλυτζανιού σταφίδες 4 κουταλιές σούπας ρούμι 4 ποτήρια γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...γάλα αμυγδάλου παρέα με καραμελωμένα φρούτα στο φούρνο Καλησπέρα σας!! Θυμάστε το γάλα αμυγδάλου που ετοίμασα πριν λίγες μέρες;;; Σας είχα υποσχεθεί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔιαφορετική συνταγή για τον κλασσικό σιμιγδαλένιο χαλβά. Γίνεται αφράτος και σούπερ αρωματικός. Μια υπερπαραγωγή χαλβά!!!! Υλικά: 1 κούπα σπορέλαιο ή 3/4[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΤον ονόμασα έτσι,όταν τον είδα,στο τέλος, με τα κρανμπερι... μου έφερνε πολύ χριστουγεννιάτικος... Στη συνταγή,την οποία κάπου ψάρεψα στο νετ(μα πού?),τον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑρχίζουμε με το σιρόπι, βάζοντας σε μια κατσαρόλα 5 φλυτζάνια νερό, να βράσουν με 3 φλυτζάνια ζάχαρη, 1 φλυτζάνι μέλι, 1 ξύλο κανέλλας, 5-6 γαρύφαλλα και μια[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί στο χαλβά τον σιμιγδαλένιο της μαμάς;Κανείς! Η κλασσική συνταγή του1,2,3,4 και κάποιες εναλλακτικές αν βαρεθήκατε και θέλετε να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΕπιδόρπιο της στιγμής με απίθανες γεύσεις!!! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά 1 κομμάτι χαλβά βανίλια ½ μήλο 2 κουταλιές καρυδόψιχα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιαιτητικός, βραστός χαλβάς, με ζελέ και ινδοκάρυδο. Τι χρειαζόμαστε: 1 σακουλάκι σιμιγδάλι χοντρό 3 νεροπότηρα ζάχαρη 1 νεροπότηρο σπορέλαιο 1 νεροπότηρο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...κατά το Μια αγάπη για το καλοκαίρι...Αν κι έτσι που είναι ο καιρός την τελευταία εβδομάδα,σε Οκτώβρη φέρνει και όχι σε Ιούλιο. Εμένα πάντως η αγάπη μου για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr