Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Είναι αφράτα, μαλακά και πολύ νόστιμα! Είναι και νηστίσιμα. Έτσι οι φίλοι μας που νηστεύουν, μπορούν να συνοδέψουν το καφεδάκι τους με ένα αφράτο χαλβαδένιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠροτελευταία εβδομάδα της Σαρακοστής –πότε πέρασε!- και οι περισσότεροι πια νηστεύουν. Πολλοί βέβαια μόνο και μόνο για να φάνε με μεγαλύτερη όρεξη τον[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr...κατά το Μια αγάπη για το καλοκαίρι...Αν κι έτσι που είναι ο καιρός την τελευταία εβδομάδα,σε Οκτώβρη φέρνει και όχι σε Ιούλιο. Εμένα πάντως η αγάπη μου για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑυτοσχεδιασμοί… Είχε ξεμείνει από τη Μεγαλοβδομάδα μέσα στο ψυγείο και δεν επρόκειτο να φαγωθεί με κανένα άλλο τρόπο. Το ότι ταιριάζει με ψωμί και άλλα [...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1½ φλ. τσαγιού Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις 1½ φλ. τσαγιού ζάχαρη 200 γραμμ βούτυρο 2 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι 5 αυγά 250 γραμμ. αμύγδαλο τριμμένο 2 κ. γλ. ξύσμα[...]
Πηγή: argiro.gr1/2 κούπα ελαιόλαδο 1/2 κούπα ρακή 1/2 κούπα ζάχαρη 1 κούπα χυμό πορτοκαλι ξύσμα πορτοκαλιού 250 γραμμάρια χαλβά του Μπακάλη 5 κούπες αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμα,υγιεινά και νηστίσημα! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μπισκότα και κουλούρια Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές ½ κούπα ελαιόλαδο ½ κούπα ρακή ½ κούπα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΟ Χαλβάς με σιμιγδάλι καλαμποκιού είναι μια παραλλαγή του κλασικού σιμιγδαλένιου χαλβά αλλά πιο ελαφρύς, διότι δεν καβουρδίζεται αρκετά και δεν περιέχει αρκετή[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1½ φλ. τσαγιού αλεύρι 1½ φλ. τσαγιού ζάχαρη 200 γραμμ βούτυρο 2 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι 5 αυγά 250 γραμμ. αμύγδαλο τριμμένο 2 κ. γλ. ξύσμα πορτοκάλι ή λεμόνι 2[...]
Πηγή: argiro.grΟμολογώ,απο τη στιγμη που βρέθηκα με ένα καλαθι φρέσκα πορτοκάλια ...με ειχε κυριευσει μανία να κανω χαλβα με αλεύρι και να έχει και πορτοκάλι...έτσι....[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΛοιποοοοοοοοοόν…. Να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία. Τον ξανάκανα χτες οπότε έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης… Πριν περάσω στη συνταγή (χεχε) να σας πω το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠοτέ άλλοτε το muffin δεν είχε πιο μεσογειακό και ελληνικό ταμπεραμέντο! Α, είναι και νηστίσιμο... Ο Σεφ Νίκος Κατσάνης, που έχει εξελίξει τη χρήση του χαλβά,[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html