Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
400 γραμμ φάβα 3-4 κλωνάρια μάραθο 1 μέτριο κρεμμύδι Αλάτι χονδρό Για το σερβίρισμα Λάδι 1 κρεμμύδι 2-3κλωναράκια μάραθου 2-3 κλωναράκια άνηθου Ελιές Βάζετε τη[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό είναι ένα φαγητό πολυμορφικό. Μπορεί να σερβιριστεί ως σαλάτα ή ως ορεκτικό ή και ως κυρίως πιάτο, γιατί όχι. Υλικά: 1 φλ φάβα 1/2[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ φάβα είναι ένα όσπριο πολύ θρεπτικό και πλούσιο σε βιταμίνες. Έτσι την περίοδο της Σαρακοστής είναι ένα πιάτο που σερβίρεται ως ορεκτικό αλλά μπορεί και να[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 3-4 κλωνάρια μάραθο 1 μέτριο κρεμμύδι Αλάτι χονδρό 400 γραμμάρια φάβα Για το σερβίρισμα 1 κρεμμύδι 2-3κλωναράκια μάραθου 2-3 κλωναράκια[...]
Πηγή: sidagi.grΜιας και μπήκαμε στη σαρακοστή είπα να φτιάξω μια φάβα. Άσε που έρχονται και δύσκολες μέρες και μια τέτοια συνταγή πάντα θα είναι χρήσιμη. Γιατί είναι ένα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 κουπα πρασινη φαβα 2 φύλλα δάφνη αλατι 1 κρεμμύδι (σερβίρισμα) 1 κλωναράκι κρεμμύδι φρέσκο (σερβίρισμα) 1 ντομάτα (σερβίρισμα) ελιες (σερβίρισμα) λεμονι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπώ τη φάβα , αγαπώ τη φάβα , αγαπώ τη φάβα ! Μου θυμίζει καλοκαίρι , τραπέζι με θαλασσινά , ουζάκι και παρέα . Είναι από τις αγαπημένες μου (… δεν[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grBianca Nero Υλικά για 250 γρ ωμή φάβα 250 γρ. φάβα κίτρινη (Σαντορίνης είναι η καλύτερη, αλλά έχει κι άλλες) 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 750 γρ. νερό (3[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΗ φάβα Φενεού καλλιεργείται στην Ελλάδα από τον 19ο αιώνα και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα 269 προστατευόμενα ελληνικά προϊόντα! Η φάβα ανήκει στα όσπρια[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά ½ κιλό φάβα Αλάτι (προαιρετικά) 1 κρεμμύδι Ελαιόλαδο Εκτέλεση Βράζουμε τη φάβα σε 5-6 ποτήρια (αλατισμένο) νερό σε πολύ σιγανή φωτιά μέχρι να γίνει[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΗ φάβα Φενεού καλλιεργείται στην Ελλάδα από τον 19ο αιώνα και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα 269 προστατευόμενα ελληνικά προϊόντα! Η φάβα ανήκει στα όσπρια[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ φάβα είναι νόστιμο όσπριο και νοστιμότερη είναι η φάβα η Σαντορινιά. Συνδυάζεται με ωμό ελαιόλαδο & ωμό, ψιλοκομμένο κρεμμύδι ή τσιγαρισμένα και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτό είναι ένα φαγητό πολυμορφικό. Μπορεί να σερβιριστεί ως σαλάτα ή ως ορεκτικό ή και ως κυρίως πιάτο, γιατί όχι. Υλικά: 1 φλ φάβα 1/2[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αν βάλουμε καρότο μέσα στη φάβα θα έχουμε έναν αχτύπητο συνδυασμό γεύσης. Τα καραμελωμένα κρεμμύδια δίνουν ένα γλυκό τόνο στο πιάτο και το[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η γνωστή μας απλή φάβα σήμερα θα αποκτήσει πιο πλούσια γεύση κι εμφάνιση χάρη στη χρωματιστή πιπεριά δηλαδή, απλά και οικονομικά. Τρώγεται[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΦάβα με Relish Κάπαρης Υλικά (5-6 άτομα) 1 πακετάκι φάβα ( 400 - 500 γρ) 3 κρεμμύδια 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Χυμός απο 1/2 - 1 λεμόνι Αλάτι - Πιπέρι[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ φάβα είναι ένα όσπριο που συνήθως το παραβλέπουμε. Όμως αποτελεί πολύ θρεπτική τροφή για τον οργανισμό και εξαιρετικό μεζέ για ούζο ή τσίπουρο ιδίως στα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ φάβα είναι ένα όσπριο πολύ θρεπτικό και πλούσιο σε βιταμίνες. Έτσι την περίοδο της Σαρακοστής είναι ένα πιάτο που σερβίρεται ως ορεκτικό αλλά μπορεί και να[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr