Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
200 γρ. κατίκι Δομοκού 20 ml. ελαιόλαδο ½ σκελίδα σκόρδο αλάτι, πιπέρι μαϊντανό, άνηθο, βασιλικό, δυόσμο ψιλοκομμένα 50 γρ. πάστα ελιάς 4 μπρουσκέτες ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cook10 φέτες από μπαγκέτα άσπρη 4 ψιλοκομμένες ντομάτες 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό 2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 σκελίδες σκόρδο 2 ντομάτες αλάτι πιπέρι 1/2 ματσάκι βασιλικό 8 φέτες άσπρο ψωμί ή μπαγκέτα 6 κ.σ. ελαιόλαδο Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 200 βαθμούς.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook10 λιαστές ντομάτες 100 γραμ. πατέ ελιάς 200 γραμ. κατίκι Δομοκού Φρυγανισμένες φέτες ψωμιού Ελαιόλαδο Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ψιλοκόβουμε 8 λιαστές ντομάτες σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook12 φέτες ψωμί μπαγιάτικο (10Χ4cm) 3 ντομάτες μέτριες ξεφλουδισμένες ντομάτες μέτριες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες, φιλεταρισμένες και κομμένες σε πολύ μικρά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook20 φέτες Μπακέτα λευκή 2 ντομάτες 200 γρ. πέστο βασιλικού 100 γρ. Παρμεζάνα τριμμένη Πλένουμε και κόβουμε σε ψιλό καρέ τις ντομάτες και τις αδειάζουμε σε ένα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook200 γρ. κατίκι Δομοκού 20 ml. ελαιόλαδο ½ σκελίδα σκόρδο αλάτι, πιπέρι μαϊντανό, άνηθο, βασιλικό, δυόσμο ψιλοκομμένα 50 γρ. πάστα ελιάς 4 μπρουσκέτες ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cook