Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 116 συνταγές
Το γλυκό της γιορτής αλλά και για καθημερινή απόλαυση, με εύκολα υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. Τι χρειαζόμαστε: 2 φλ. αλεύρι Γ.Ο.Χ. 1 και 1/2 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή για το πάστωμα του γαύρου, μου την έδωσε ένας καλός μας φίλος και παλιός ψαράς, ο Γρηγόρης, λέγοντάς μου ότι με αυτόν τον τρόπο, οι γαύροι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ πάστα ταψιου που εχει τρελάνει εδω και ένα μήνα όλο το facebook ,τώρα σε εκδοχή σοκολατίνας! Αν η άλλη εκδοχή σας άρεσε,αυτή θα την λατρέψετε!!!!! Η ΠΑΣΤΑ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚαι ποιος δεν έχει φάει πάστα ποντικάκι μικρός. Εμένα μου έπαιρνε η μαμά μου κάθε Παρασκευή μετά το φροντιστήριο αγγλικών, το είχαμε σαν παράδοση. Είναι ένα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ ιστορία της διαχείρισης και συντήρησης του κρέατος και ειδικά του χοιρινού, πάει πολλά - πολλά χρόνια πίσω. Τα παλιότερα χρόνια και μέχρι περίπου τα τέλη της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά ρεβίθια: 350 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμύδι: 3 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένο παστό χοιρινό ή μπέικον: 150 γρ., κομμένο σε κυβάκια[...]
Πηγή: icookgreek.com25 μικρά ασκαλώνια 4 αποξηραμένες κόκκινες πιπεριές τσίλι 50 γρ. κόκκινη πάστα κάρυ 800 γρ. γαρίδες, έτοιμες για μαγείρεμα 1 κιλό πράσινα σπαράγγια 100[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ Η πάστα καφέ ή tablit , είναι ακόμη ένα υλικό της ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιείται για να αρωματίζει κρέμες και ζύμες. Οπως καταλάβατε και από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ΑΙΓΙΝΗΣ Η φυστικόπαστα, είναι δυστυχώς δυσεύρετη, αλλα μπορουμε να την παρασκευάσουμε πολύ εύκολα. Το βασικό συστατικό της είναι φυσικά τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι νόστιμη και πάρα πολύ εύκολη. Τι χρειαζόμαστε: 1 γάλα εβεπορέ 1 εβαπορέ νερό 2 κουτιά πτι-μπερ 5 κ.σ. κορν φλάουρ 9 κ.σ. ζάχαρη 250 γρ μαργαρίνη 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΣΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ακόμη μια μικρή βασική συνταγή, πολύ χρήσιμη, με υπογραφή του Luca Montersino . Αυτή η αρωματικότατη πάστα λεμονιού χρησιμοποιείται για να δώσει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο. Η περίοδος για την παρασκευή του ξεκινάει από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤην ιδέα για τούτο το γλυκό την έκλεψα από την καλή μας την Σκοτεινή Σεφ. Επώνυμα λοιπόν της λέγω, ότι την έκλεψα , αλλά την τίμησα με τον δικό μου τρόπο και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑρκετά σκόρδα Λίγο αλάτι Λίγο λάδι Εκτέλεση Κόβουμε το φουντούκι από το κάθε κεφάλι σκόρδο και το ανοίγουμε σε κομμάτια χωρίς να αφαιρέσουμε τη φλούδα.[...]
Πηγή: sidagi.grΜια εναλλακτική πρόταση για όσους δεν ενθουσιάζονται με τη γεύση της ζαχαροπαστας. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. κουβερτούρα λευκής σοκολάτας 3-4 κ.σ. γλυκόζη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑνάμεικτη παστούλα που κανείς δεν θα πει "όχι"... Τι χρειαζόμαστε: 1 Παντεσπάνι Γέμιση με λιωμένη κουβερτούρα Σιρόπι 1 κούπα νερό 1 κούπα ζάχαρη Γλάσο 250 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι το τέλειο γλυκάκι για τους σοκολατόπληκτους!!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ 2 κουτιά εβαπορέ μεγάλα 5 κουτ. σούπας ζάχαρη 5 κοφτές κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Μια βασική παρασκευή της ζαχαροπλαστικής, σε συνταγή του Luca Montersino . Δεν περιέχει σοκολάτα ή γάλα, παρ' όλα αυτά έχει έντονο άρωμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr