Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Είναι το τέλειο γλυκάκι για τους σοκολατόπληκτους!!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ 2 κουτιά εβαπορέ μεγάλα 5 κουτ. σούπας ζάχαρη 5 κοφτές κουτ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΣΤΑ ΚΑΦΕ Η πάστα καφέ ή tablit , είναι ακόμη ένα υλικό της ζαχαροπλαστικής, που χρησιμοποιείται για να αρωματίζει κρέμες και ζύμες. Οπως καταλάβατε και από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. φράουλες μέτρια ώριμες 2 πακέτα σαβαγιάρ (48 τεμάχια) 1 1/2 φλ. τσ. γάλα περίπου ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ 1 φάκελος φυτική σαντιγύ σε[...]
Πηγή: e-sofia.grΈνα από τα βασικότερα υλικά της ελληνικής κουζίνας, ήταν πάντα οι ντομάτες. Άφθονες το καλοκαίρι στους λαχανόκηπους των σπιτιών, έμπαιναν σχεδόν σε κάθε φαγητό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΓια το μεσημέρι μιας χαλαρής Κυριακής ένα απολαυστικό, λίγο “θυμωμένο” ( Arrabiata ) αλλά αρκετά πικάντικο πιάτο με τα αγαπημένα μας spaghetti και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Μια βασική παρασκευή της ζαχαροπλαστικής, σε συνταγή του Luca Montersino . Δεν περιέχει σοκολάτα ή γάλα, παρ' όλα αυτά έχει έντονο άρωμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία φανταστική συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε Χρόνος Προετοιμασίας : 120' Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 4 κυδώνια 120 ml νερό 450 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈχω φυτέψει στον κήπο δυο ρίζες μόνο απ’ αυτές. Αλλά είναι αρκετές για όλη τη χρονιά. Χρησιμοποιούνται σε σάλτσες, σε φαγητά, αν σας αρέσουνε τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤη συνταγή αυτή για το πάστωμα του γαύρου, μου την έδωσε ένας καλός μας φίλος και παλιός ψαράς, ο Γρηγόρης, λέγοντάς μου ότι με αυτόν τον τρόπο, οι γαύροι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 1 τσιαπάτα 1 ντομάτα ώριμη 3 κομμάτια παστό χοιρινό 6-7 μεγάλα porcini μανιτάρια 1 ξερό κρεμμύδι (προαιρετικά) 5-6 φύλλα βασιλικού 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΤην ιδέα για τούτο το γλυκό την έκλεψα από την καλή μας την Σκοτεινή Σεφ. Επώνυμα λοιπόν της λέγω, ότι την έκλεψα , αλλά την τίμησα με τον δικό μου τρόπο και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ πάστα πιπεριάς είναι μία σάλτσα "πασπαρτού" και ένα ωραιότατο πρόσθετο σε ντοματοσαλάτες, σε ζυμαρικά, σε κοτόπουλο και πόσα ακόμα! Τώρα που μπορούμε να[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑυτό είναι ανάμνηση καλοκαιρινή.... Ένα από τα τελευταία γλυκάκια που έκανα πριν βάλω οριστικά τέλος στις φετινές καλοκαιρινές μου διακοπές. Εγινε κομμένο και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 1 τσιαπάτα 1 ντομάτα ώριμη 3 κομμάτια παστό χοιρινό 6-7 μεγάλα porcini μανιτάρια 1 ξερό κρεμμύδι (προαιρετικά) 5-6 φύλλα βασιλικού 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.gr1 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα λευκά 10-12 φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι 1 σκελίδα σκόρδου 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό 3 κουτ. σούπας ντοματοπελτές[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά 1 1/2 κιλό μικρά κίτρινα λεμόνια 1/4 φλιτζ. αλάτι χονδρό 2-3 κουταλιές καυτή πάπρικα 1/2 κουταλάκι σκόνη κουρκουμά (turmeric) Χυμός 4-5 λεμονιών 1/3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Η παραδοσιακή Πελοποννησιακή ομελέτα με φρέσκια ντομάτα και αυγουλάκια, εδώ με συνοδεία παστού και φέτας . Γνωστή σε άλλα[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΠαρ'όλο που οι πάστες τέτοιας μορφής κυκλοφορούν πολύ καιρό στο διαδίκτυο, προσωπικά δεν είχε τύχει να τις τολμήσω ώσπου επιτέλους ήρθε η στιγμή να φτιάξω τις[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr