Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 112 συνταγές
Εύκολη συνταγή που μου την έμαθε πέρσι το καλοκαίρι ένας φίλος ιταλός. Θα αρέσει κυρίως στα παιδιά γιατί είναι χωρίς κόκκαλο και ιδιαίτερα τραγανός. Υλικά 1[...]
Πηγή: greekmasa.gr½ κιλό ξίδι 1 χούφτα χοντρό αλάτι 1 κιλό γαύρο 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλάκι γλυκού κόκκινο πιπέρι 1 κρεμμύδι ξερό 1 ντομάτα Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 500 γρ. γαύρος πολύ φρέσκος 4 σκ. σκόρδο σε φετάκια 1 φλιτζ. τσ. χυμό λεμονιού 1/2 φλιτζ. τσ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 500 γρ. γαύρος πολύ φρέσκος 5-6 σκ. σκόρδο, σε λεπτά φετάκια 1/2 φλ.τσ. μαϊντανός, πολύ ψιλοκομμένος 2 κ.σ. φύλλα βασιλικού μικρά ή ψιλοκομμένα 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜέχρι πρόσφατα το γαύρο τον τηγάνιζα μόνο με αλεύρι και ολόκληρο, μέχρι που βρήκα αυτόν τον τρόπο... δεν μένει γαυράκι για γαυράκι και ειναι πεντανόστιμο...[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΣύμφωνα με το Λευτέρη τον ψαρά μας ο καλύτερος γαύρος για ξιδάτος είναι το Μάρτιο, γι αυτό κι εγώ που τον εμπιστεύομαι πήρα ένα κιλό έτσι για το καλό τον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕνας εκπληκτικός μεζές για τη παρέα με το ουζάκι, το κρασάκι ή το τσιπουράκι μας. Η διαδικασία παρασκευής τους, είναι λίγο χρονοβόρα αλλά το αποτέλεσμα μας[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΨαράκι σήμερα, γαύρο. Ψητό στον φούρνο αλλά τραγανό, σαν τηγανητό. Πανεύκολη συνταγή, γίνεται γρήγορα και τρώγεται ακόμη γρηγορότερα!!!! Δοκιμάστε την. Για[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜια πανεύκολη συνταγή για γαύρο σας έχω σήμερα. Ο γαύρος είναι από τα πιο νόστιμα και τα πιο ωφέλιμα μικρά ψάρια. Είναι πηγή ασβεστίου (κόκαλα), φωσφόρου,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜε αυτό τον τρόπο μπορείτε να βάλετε στο φούρνο σχεδόν όλα τα ψάρια και γίνονται το ίδιο νόστιμα. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό γαύρο 3 σκελίδες σκόρδο χυμός από 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ γαύρος είναι το αγαπημένο μου ψάρι.Μου αρέσουν όλες οι εκδοχές μαγειρέματος του.Αυτό όμως που με ξετρελαίνει είναι όταν "τσιτσιρίζεται" μέσα στο τηγάνι.Η[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓαύρος !!!!! Το αγαπημένο μου ψάρι.Τι μπαρμπούνια ,τι ξιφίας,τι συναγρίδα...όταν έχω γαύρο τα ξεχνάω όλα! Εύκολο,γρήγορο,ζουμερό και νόστιμο πιάτο. Ας δούμε[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr½ κιλό γαύρο 1 βάζο αμπελόφυλλα βιολογικής καλλιέργειας Λάδι για επάλειψη Για τη γέμιση 1 τομάτα τριμμένη στον τρίφτη Ψίχα από 5 φέτες ψωμί μπαγιάτικο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 1/2 κιλό γαύρος αλεύρι λάδι αλάτι Πλένετε καλά τους γαύρους και τους στραγγίζετε. Τους στεγνώνετε με ένα καθαρό πανί. Τους αλατίζετε. Τους αλευρώνετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια παραλλαγή για να τηγανίσουμε το γαύρο. Τι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό γαύρο φρέσκο καθαρισμένο (χωρίς κεφάλι) 2 ποτήρια ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι καλής ποιότητας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμος μεζές για να συνοδεύσουμε το ουζάκι αλλά και το τσιπουράκι μας! Τι χρειαζόμαστε: Γαύρος Χονδρό Αλάτι Ξύδι Λάδι Ρίγανη Κόκκους πιπέρι Κόκους Μπαχάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕλαφρύ και μυρωδικό φαγητό. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ γαύρο 5 μέτριες πατάτες (600-700 γρ) 6-8 κρεμμυδάκια φρέσκα 3 σκελίδες σκόρδο 3 κ.σ ελαιόλαδο 1 κ.σ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό γαύρο φρέσκα αμπελόφυλλα 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο χυμό από ένα λεμόνι αλάτι πιπέρι ρίγανη Καθαρίζουμε και φιλετάρουμε το γαύρο. Στη συνέχεια[...]
Πηγή: cooktherapy.gr