Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 04/12/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μους τριπλής σοκολάτας με σοκολατένια σως μπαχαρικών Μια υπέροχη συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη. Όταν η ζάχαρη διαλυθεί αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε ένα μεταλλικό μπολ βάζουμε τα αυγά με το σιρόπι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά (Μερίδες: 6-7) 300 γρ. κουβερτούρα με 70%-72% κακάο, ψιλοκομμένη, 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο, 60 γρ. σουμάδα, 8 κρόκοι αβγών, ελαφρώς[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ pâte à bombe είναι ένα μείγμα που αποτελείται από κρόκους και σιρόπι. Αυτά ψήνονται μαζί σε μπεν μαρί με διαρκές χτύπημα, έως ότου αποκτήσουν όγκο. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ Λιώνουμε την σοκολάτα στον φούρνο μικροκυμάτων. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και την τοποθετούμε στη φωτιά. Πριν πάρει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση για την κρέμα: Σε μια κατσαρόλα αδειάζουμε το γάλα και την κρέμα γάλακτος και τα βάζουμε στη φωτιά μαζί με το κλωναράκι βανίλιας. Ανακατεύουμε τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΦτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα. Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τους αδειάζουμε μέσα στην κατσαρόλα. Την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Xτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Ενσωματώνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Αφήνουμε να μαλακώσει η σοκολάτα για ένα λεπτό και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΑναρτήθηκε στις 14/06/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Ταρτάκια με καταΐφι και μους σοκολάτας Ταρτάκια με βάση τραγανό καταΐφι [...]
Πηγή: sintayes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά χωρίς να το κάψουμε. Ανοίγουμε το καταΐφι και το ανακατεύουμε με το βούτυρο πολύ καλά για να πάει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ: Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και την ανακατεύουμε με τα μούσλι πολύ καλά. Τοποθετούμε μία κουταλιά από τα μούσλι σε ποτήρια και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά χωρίς να το κάψουμε. Ανοίγουμε το καταΐφι και το ανακατεύουμε με το βούτυρο πολύ καλά για να πάει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο. Ενώνουμε τα δύο μείγματα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το ελαιόλαδο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Την αφήνουμε να φτάσει στους 400C. Χτυπάμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικα 400 γραμ. σοκολατα κουβερτουρα 400 γραμ. κρεμα γαλακτος κρυα 200 γραμ. γαλα πληρες καυτο Εκτελεση Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος με το μιξερ μεχρι να σφιξει[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.gr150γρ. σοκολάτα 120γρ βούτυρο 6 κρόκοι αβγών 6 ασπράδια αβγών 180γρ. ζάχαρη 20γρ. κακάο Προθερμένουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε[...]
Πηγή: cooktherapy.gr