Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Άργησα λίγο... αλλά ξέρω ότι πλέον δεν με παρεξηγείτε... όπως λέει και ο Γιώργος " έχουμε και ένα γάμο να ετοιμάσουμε.."!!!!!!!!!!!!!!!!! Διαβάζω νέα σας....[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΗ αφορμή δόθηκε από μια συνταγή του Σ. Παρλιάρου που έπεσε στα χέρια μου, «Τούρτα μαρέγκας με σοκολάτα». «Τι τούρτα, τι τάρτα;» σκέφτηκε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 04/12/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μους τριπλής σοκολάτας με σοκολατένια σως μπαχαρικών Μια υπέροχη συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το ελαιόλαδο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Την αφήνουμε να φτάσει στους 400C. Χτυπάμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Χτυπάμε τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο. Ενώνουμε τα δύο μείγματα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ: Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και την ανακατεύουμε με τα μούσλι πολύ καλά. Τοποθετούμε μία κουταλιά από τα μούσλι σε ποτήρια και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Αφήνουμε να μαλακώσει η σοκολάτα για ένα λεπτό και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη. Όταν η ζάχαρη διαλυθεί αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε ένα μεταλλικό μπολ βάζουμε τα αυγά με το σιρόπι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΟΣΤΑ Καθαρίζουμε τα μήλα και τεμαχίζουμε το κάθε ένα σε 8 κομμάτια. Τα τοποθετούμε σε μία κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και την κανέλα και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Xτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσουν. Ενσωματώνουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ Λιώνουμε την σοκολάτα στον φούρνο μικροκυμάτων. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και την τοποθετούμε στη φωτιά. Πριν πάρει[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ pâte à bombe είναι ένα μείγμα που αποτελείται από κρόκους και σιρόπι. Αυτά ψήνονται μαζί σε μπεν μαρί με διαρκές χτύπημα, έως ότου αποκτήσουν όγκο. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Μερίδες: 6-7) 300 γρ. κουβερτούρα με 70%-72% κακάο, ψιλοκομμένη, 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο, 60 γρ. σουμάδα, 8 κρόκοι αβγών, ελαφρώς[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια αφράτη και μυρωδάτη μους σοκολάτα από τον Στέλιο Παρλιάρο με την κανέλα να δίνει ρέστα! Τι χρειαζόμαστε: (300+175) 475 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 30 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr150γρ. σοκολάτα 120γρ βούτυρο 6 κρόκοι αβγών 6 ασπράδια αβγών 180γρ. ζάχαρη 20γρ. κακάο Προθερμένουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε[...]
Πηγή: cooktherapy.gr