Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Για να φτιάξω απλή κρέμα λεμονιού ξεκίνησα, μετά σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω σε cheese cake, μετά το ξανασκέφτηκα και λέω τι θα κάνω τόσα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr4 αυγά (τα ασπράδια) 250 γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.γλ. κορν φλάουρ 1 κ.γλ. λευκό ξίδι 400 γρ. λευκή κουβερτούρα Nestlé Dessert 400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά[...]
Πηγή: mamapeinao.grΈνα υπέροχο επιδόρπιο που πήρε το όνομά του από τη διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα Άννα Πάβλοβα, αφού φτιάχτηκε ειδικά γι’ αυτήν σε μία από τις περιοδείες της στην[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 3 ασπράδια αβγού, 175γρ. ζάχαρη άχνη, 1 κουταλάκι κορν φλάουερ, 1 κουταλάκι αλάτι, 300ml φρέσκια κρέµα ζαχαροπλαστικής, 100γρ. φρέσκιες φράουλες. Για τη[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα άκρως καλοκαιρινό γλυκό με φρέσκα φρούτα που φτιάχνεται τελευταία στιγμή φτάνει να έχετε ετοιμάσει από πριν τις μαρέγκες που αν και χρονοβόρες είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΔύσκολο, αλλά αρχοντικό γλυκό. Σε ένα κάλεσμα ή σε ένα τραπέζι φίλων θα είναι το τέλειο φινάλε! ΥΛΙΚΑ Μερίδες: 12 Μαρέγκα 120 γρ. ασπράδια αβγών (αντιστοιχούν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνα άκρως καλοκαιρινό γλυκό με φρέσκα φρούτα που φτιάχνεται τελευταία στιγμή φτάνει να έχετε ετοιμάσει από πριν τις μαρέγκες που αν και χρονοβόρες είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠάβλοβα Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Υλικά 3 ασπράδια αυγού 1 πρέζα αλάτι 1 κούπα ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κόρν φλάουρ 1[...]
Πηγή: kouzzzina.grΕίναι αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά!Και πως να μην ερωτευτείς ένα τέτοιο γλυκό; Κάποιοι λένε είναι να το χαζεύεις,εγώ προσωπικά το "τσακίζω".Ελαφρύ[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥΛΙΚΑ για τη μαρέγκα: 150 γρ. ασπράδια αυγών 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. άχνη ζάχαρη ΥΛΙΚΑ για το γλυκό: 1 κιλό πορτοκάλια καθαρισμένα μισό κιλό[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για τις μαρέγκες 5 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. άχνη 1 βανίλια Υλικά για την κρέμα 500 ml κρέμα γάλακτος 250 γρ. τυρί κρέμα σε[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη μαρέγκα 100γρ. ζάχαρη 100γρ. ζάχαρη άχνη 3 ασπράδια 20γρ. κακάο 1κ.γ ξύδι Για την κρέμα 1 συσκευασία MORFAT creamy 2κ.σ ζάχαρη άχνη 5κ.σ σιρόπι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για τη μαρέγκα 5 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ. άχνη ζάχαρη 1 βανίλια Κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής Για τις φράουλες 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑς φτιάξουμε πάβλοβα! Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις; Όχι αν ακολουθήσεις σωστά όλα τα βήματα. Ένα γλυκό σχεδόν βασιλικό με καταγωγή από την Αυστραλία[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com