Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Υλικά Φλουδα απο ενα καρπουζι 700 ml χυμο καρπουζι 80 γρ μαυροδαφνη 300 γρ ζαχαρη
Πηγή: greekmasa.grΤο καρπούζι είναι μακράν το πιο αγαπημένο μου φρούτο! Μόλις εμφανίζεται το καρπούζι όλα τα υπόλοιπα φρούτα, σχεδόν εξαφανίζονται για μένα! Καρπούζι κάθε μέρα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1 κιλό καθαρισμένο καρπούζι (το άσπρο μέρος) 1 κιλό ζάχαρη 1 βανίλια Χυμό από 1/2 λεμόνι 3 λεμόνια Εκτέλεση Καθαρίζουμε την πράσινη εξωτερική φλούδα και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr1 κιλό ψίχα καρπουζιού 800 γρ. ζάχαρη 1 ποτήρι νερό χυμό από 2 λεμόνια φλούδες από 2 λεμόνια Μέθοδος Εκτέλεσης Καθαρίζουμε το καρπούζι από τα κουκούτσια και[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνος Βρασμού: 50-60 λεπτά Υλικά: 1 κιλό καρπούζι (το άσπρο μέρος) 100 γρ. αμύγδαλα ψίχα 1 κιλό ζάχαρη 1 βανίλια 1 ξύλο κανέλας 2 φυλλαράκια αρμπαρόριζα χυμό[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά 1 κιλό ψίχα καρπουζιού 800 γρ. ζάχαρη 1 ποτήρι νερό χυμό από 2 λεμόνια φλούδες από 2 λεμόνια 3 κ.σ. λικέρ μαστίχα Εκτέλεση Καθαρίζουμε το καρπούζι από τα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 κιλό καθαρισμένο καρπούζι (το άσπρο μέρος) 1 κιλό ζάχαρη 1 βανίλια Χυμό από 1/2 λεμόνι 3 λεμόνια Εκτέλεση Καθαρίζουμε την πράσινη εξωτερική φλούδα και την[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό καθαρισμένο καρπούζι (το άσπρο μέρος) 1 κιλό ζάχαρη 1 βανίλια 1 ξύλο κανέλας 1 κλωναράκι αρμπαρόριζα Χυμό από 1 λεμόνι 3 λεμόνια (το χυμό τους)[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλό καθαρισμένες Καρπουζόφλουδες 1 μπολ ασβεστόνερο 1 ½ κιλό ζάχαρη 3 κλαράκια αρμπαρόριζα ½ λεμόνι χυμός ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αρχικά[...]
Πηγή: megatv.com/cookένα καρπούζι 6 κιλά περίπου 2 κιλά ζάχαρη 2 κουτ. σ. Λεμόντοζο (ξινό) ½ φλιτζάνι του καφέ λεμόνι Λίγα φύλα σμύρνο (αρμπαρόριζα) Κόβομε το καρπούζι σε φέτες,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά : Φλούδες από καρπούζι 2 φλυτζάνια νερό τον χυμό από 3 λεμόνια 1 κιλό ζάχαρη 1 βανίλια Εκτέλεση : Από τις φλούδες του καρπουζιού αφήνουμε λίγη κόκκινη[...]
Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.grΧρειαζόμαστε την φλούδα από ένα χοντρόφλουδο καρπούζι.. καθαρίζουμε καλά το σκληρό πράσινο και κρατάμε το άσπρο μέρος της με λίγο απ το κόκκινο για πιο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΈνα εξαιρετικό γλυκό κουταλιού! Αφού απολαύσουμε την κατακόκκινη σάρκα του καρπουζιού, δεν πετάμε τις φλοίδες του. Τις μαζεύουμε και τις φυλάμε στο ψυγείο, για[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚάθε καλοκαίρι, όταν αρχίζαμε να τρώμε καρπούζια, ξεκίναγε το «μαρτύριο» της γιαγιάς μου. Επειδή αυτό το γλυκό, ήταν απ᾿ τα πιο αγαπημένα μου,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠεντανοστιμο γλυκο καρπουζι,ενα απο τα αγαπημενα μου γλυκα. Τραγανο,που δαγκωνοντας το ξεχειλιζει στον ουρανισκο η δροσια του καρπουζιου.. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΠεντανοστιμο γλυκο καρπουζι,ενα απο τα αγαπημενα μου γλυκα. Τραγανο,που δαγκωνοντας το ξεχειλιζει στον ουρανισκο η δροσια του καρπουζιου.. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΟχι καλέ! Δεν είμαι τόσο προκομμένη! Δεν το έφτιαξα εγώ το γλυκό καρπούζι, αλλά η φίλη μου η Δέσποινα με τον Δημήτρη!! Πεντανόστιμο κέρασμα λοιπόν από τα δύο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 1 κιλό χοντρή φλούδα καρπουζιού, 2 κιλά ζάχαρη, 2 φλ. νερό ½ φλ. ασβέστη (δες σημείωση), 1/3 φλ. χυμός λεμονιού + 2 κουταλιές χυμός επιπλέον, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.com