Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Εξαιρετική γεύση και έξυπνη μέθοδος για κονσερβοποίηση της αγκινάρας. Τι χρειαζόμαστε: 6-7 λεμόνια 20 αγκινάρες με τα κοτσάνια τους 5 ρίζες σέλινου 1 κεφάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grαγκινάρες φρέσκιες Προαιρετικά χοντρό αλάτι λάδι ξύδι ή λεμόνι Οδηγίες 35 Minutes Κόβουμε τα κοτσάνια από τις αγκινάρες. Επειδή δεν θα τις καθαρίσουμε, τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr