Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Τούτο το άρθρο είναι αφιερωμένο στις γυναίκες της υπαίθρου, που ασχολούνται ακόμη φτιάχνοντας αγνές παραδοσιακές τροφές για όλο τον χρόνο, είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥΛΙΚΑ Για τα σοταρισμένα πορτομπέλο 300 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, καθαρισμένα ελαιόλαδο για το τηγάνι αλάτι Για τον τραχανά 30 γρ. ελαιόλαδο 50 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά 2 λουκάνικα χοιρινά ή ανάμεικτα, χωριάτικα 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. κύμινο 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη 1 κ.σ. πελτέ[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΥλικά : ( Για 3 πιάτα τραχανά ) 150 γραμμάρια τραχανά σταρένιο ή 1 ½ φλιτζάνι 800 γραμμάρια νερό 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΣτη Σαρακοστή βρισκόμαστε, οπότε μία ακόμη πρόταση από το ιστολόγιό μας είναι το άνωθεν πιάτο. Ο συγκεκριμένος τραχανάς είναι ζυμωμένος με χυμό ντομάτας,[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΤί είναι; Ένα ελληνικότατο, παραδοσιακό "ζυμαρικό" φτιαγμένο από αλεύρι, γάλα, σιμιγδάλι ή ψιλοαλεσμένο σιτάρι και γιαούρτι, γάλα, ζωμό κρέατος ή λαχανικών με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ γιαγιά μου τον έλεγε τριφτάδες, και συνήθως μας τον έφτιαχνε για βραδυνό. Πολλές φορές όμως το χειμώνα, ο παππούς μου της ζήταγε να του τον φτιάξει και για[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ ιστορία θέλει τον τραχανά να αποτελεί εξέλιξη του χυλού με τον οποίο τρέφονταν έλληνες και ρωμαίοι, κατά την αρχαιότητα. Μάλιστα, ο γνωστός Απίκιος, ρωμαίος[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά Τραχανάς με ντομάτα και μανιτάρια Αλεύρι όσο πάρει (για όλες τις χρήσεις) Αποξηραμένα μανιτάρια σε σκόνη 5- 6 ντομάτες Αλάτι – πιπέρι Τραχανάς[...]
Πηγή: megatv.com/cookΛέγεται, αλλιώς, και "καλοκαιρινός". Eίναι ένας τραχανάς, “παρέα” με ντομάτα... Θυμάμαι – μικρό κοριτσάκι, ακόμα – την “ιεροτελεστία” (το "στέγνωμα" του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤί είναι; Ένα ελληνικότατο, παραδοσιακό "ζυμαρικό" φτιαγμένο από αλεύρι, γάλα, σιμιγδάλι ή ψιλοαλεσμένο σιτάρι και γιαούρτι, γάλα, ζωμό κρέατος ή λαχανικών με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ παραδοσιακός τρόπος που φτιάχουμε τον τραχανά είναι και ο πιο απολαυστικός! Το μόνο που προσθέτουμε εμείς είναι λίγο κουρκουμά, για άρωμα και χρώμα, μπόλικη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Κόσκινο Υλικά 1 κιλό αλεύρι 3 αυγά 1 ποτήρι περίπου ξυνισμένο κατσικίσιο γάλα λάδι μισό ποτήρι νερού προζύμι σιμιγδάλι[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΑν αγαπάτε τον τραχανά,τη φέτα και τα μανιτάρια,αυτή είναι η συνταγή σας! Αν τρελαίνεστε και για σούπες,ε,τότε,ειναι πάρτυ! Την ιδέα την βρήκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΒασικά τούτος εν καλός τρόπος να χρησιμοποιείται ούλλον το κοτόπουλλον. Αγόρασα έναν κοτόπουλλον, έψησα στον φούρνον τες ζάμπες, τα ζαμπιά, τες γαλάτες τζιαι[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΝομίζω ότι αξίζει να δοκιμαστεί...είναι τόσο εύκολη συνταγή... Τι χρειαζόμαστε: 3 κιλά έτοιμο σπασμένο σιτάρι 1 λίτρο φρέσκο γάλα Από σκεύη χρειάζονται μία[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠηγή ενέργειας και βιταμινών. Περιέχει λαχανικά μπαχαρικά και αλεύρι. Τροφή μεγάλης αξίας σε μορφή σούπας κυρίως χειμωνιάτικη. Τρώγεται σαν πρωϊνό με τριμμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖεστούτσικος, νόστιμος και ελαφρύς! ότι πρέπει για βραδινό! Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Σούπες Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr