Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Ιδανική εποχή για να φτιάξουμε μια από τις πιο αγαπημένες μαρμελάδες! Η δοσολογία είναι για 2 μέτρια βάζα: 1 κιλό ώριμα ροδάκινα διαφόρων ειδών (ζυγισμένα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr2 κιλά ροδάκινα 1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική 2-3 κ. σ. χυμό λεμόνι (Προαιρετικά) 1/2 κ. γ. απόσταγμα βανίλιας Οδηγίες Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και βγάζουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/grTo Cobbler (κόμπλερ) είναι ένα επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα πάνω στα οποία έχει τοποθετηθεί «ζύμη κέικ» και έχει ψηθεί στο φούρνο. Η ζύμη ψήνεται και φουσκώνει,[...]
Πηγή: caruso.grΓεύση και άρωμα στη μαρμελάδα μας. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Μαρμελάδες Άλλες κατηγορίες Όλες οι συνταγές 1 κιλό ροδάκινα και 3 νεκταρίνια σφιχτά χωρίς[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr"> Χρόνος ετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 45 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα Κατηγορία: μαρμελάδα Κουζίνα: Ελληνική Υλικά 1 κιλό ροδάκινα 500 γραμμάρια[...]
Πηγή: aples.grΓια να ξεφλουδίσετε εύκολα τα ροδάκινα, τα ρίχνετε για 30-60 δευτερόλεπτα (ανάλογα με το πόσο ώριμα είναι) σε καυτό νερό, τα σουρώνετε και τα ρίχνετε[...]
Πηγή: xrysessyntages.com500 γρ ροδάκινα με λευκή σάρκα (φρούτα ώριμα, αλλά όχι λιωμένα) 500 γρ ροδάκινα με κίτρινη σάρκα (φρούτα ώριμα, αλλά όχι λιωμένα) 500 γρ ζάχαρη κρυσταλλική[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό ώριμα και καθαρισμένα (από φλούδα και κουκούτσια) ροδάκινα, 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, χυμό από ½ λεμόνι. Οδηγίες 45 Minutes Καθαρίζω τα ροδάκινα, τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό ροδάκινα 1 κιλό ζάχαρη 1/2 λεμόνι Μέθοδος Εκτέλεσης Τρίβουμε τα ροδάκινα στο χοντρό του τρίφτη και στο τέλος ρίχνουμε όλη την ζάχαρη και το αφήνουμε[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑγαπημένη μαρμελάδα το ροδάκινο. Και ειδικά αυτόν τον καιρό μπορείτε να βρείτε πολύ νόστιμα και φτηνά ροδάκινα ώστε να έχετε τη γεύση τους παρέα για το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΗ ιστορία της μαρμελάδας ξεκινά από την Αρχαία Ελλάδα, ως τρόπος διατήρησης αρχικά των κυδωνιών και στην συνέχεια κι άλλων φρούτων. Οι αρχαίοι Έλληνες[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΚαλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!! Το καλοκαιράκι στο φόρτε του με τον καιρό καλό κι έναν ολόχρυσο ήλιο να μας φωτίζει (ευτυχώς χωρίς να μας καίει), οι τηλεοράσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Εύκολη και νόστιμη μαρμελάδα που αρέσει πολύ σε μικρούς και μεγάλους. Χρήσιμη σε γλυκά (όπως πάστα φλώρα, κρουασάν κλπ) και λύση για το[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤα ροδάκινα είναι από τα αγαπημένα μου φρούτα το καλοκαίρι, τόσο να τα τρώω κρύα και ζουμερά μέσα στη ζέστη και να δροσίζομαι όσο και να φτιάχνω πολλά ωραία[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grPeach jam/marmalade χρώμα. νοστιμιά, γλύκα, άρωμα...! Και μόνο που αντικρίζει κανείς αυτήν την μαρμελάδα, το μόνο που θέλει είναι ένα μαχαίρι και μια φέτα ψωμί[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΠώς είπατε?Υπάρχει μανταρίνι το καλοκαίρι?...ρώτησα όταν τα είδα μπροστά μου...Κι αν πριν ένα μήνα έβλεπα τέτοια μαρμελάδα, θα απορούσα...Και όμως...οι βόλτες[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλή και γλυκιά μέρα σας εύχομαι! Μόλις πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι δεν έχω ποστάρει τη συνταγή για τη μαρμελάδα ροδάκινο που φτιάχνω. Θα μου πείτε... και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ συνταγή που ακολουθεί είναι “ακατάλληλη” για άπειρους μάγειρες. Περιέχει σκηνές (και οδηγίες) που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες εάν τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr