Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Η συνταγή που ακολουθεί είναι “ακατάλληλη” για άπειρους μάγειρες. Περιέχει σκηνές (και οδηγίες) που μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα επικίνδυνες εάν τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Εύκολη και νόστιμη μαρμελάδα που αρέσει πολύ σε μικρούς και μεγάλους. Χρήσιμη σε γλυκά (όπως πάστα φλώρα, κρουασάν κλπ) και λύση για το[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr5 κιλά ροδάκινα πολύ ώριμα (όσο ποιό ώριμα είναι, τόσο ποιό νόστιμη θα είναι η μαρμελάδα μας) 1.200 gr ζάχαρη (περίπου) Αποστειρωμένα βάζα με καπάκια Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά ροδάκινα 1 κιλό ζάχαρη κρυσταλλική 2-3 κ. σ. χυμό λεμόνι (Προαιρετικά) 1/2 κ. γ. απόσταγμα βανίλιας Οδηγίες Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και βγάζουμε το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό ροδάκινα 1 κιλό ζάχαρη 1/2 λεμόνι Μέθοδος Εκτέλεσης Τρίβουμε τα ροδάκινα στο χοντρό του τρίφτη και στο τέλος ρίχνουμε όλη την ζάχαρη και το αφήνουμε[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ ιστορία της μαρμελάδας ξεκινά από την Αρχαία Ελλάδα, ως τρόπος διατήρησης αρχικά των κυδωνιών και στην συνέχεια κι άλλων φρούτων. Οι αρχαίοι Έλληνες[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΗ ιστορία της μαρμελάδας ξεκινά από την Αρχαία Ελλάδα, ως τρόπος διατήρησης αρχικά των κυδωνιών και στην συνέχεια κι άλλων φρούτων. Οι αρχαίοι Έλληνες[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΚαλή και γλυκιά μέρα σας εύχομαι! Μόλις πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι δεν έχω ποστάρει τη συνταγή για τη μαρμελάδα ροδάκινο που φτιάχνω. Θα μου πείτε... και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα ροδάκινα είναι από τα αγαπημένα μου φρούτα το καλοκαίρι, τόσο να τα τρώω κρύα και ζουμερά μέσα στη ζέστη και να δροσίζομαι όσο και να φτιάχνω πολλά ωραία[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΙδανική εποχή για να φτιάξουμε μια από τις πιο αγαπημένες μαρμελάδες! Η δοσολογία είναι για 2 μέτρια βάζα: 1 κιλό ώριμα ροδάκινα διαφόρων ειδών (ζυγισμένα[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΟι φετινές μαρμελάδες μου είχαν μεγάλη επιτυχία. Τελειώνουν όμως στο πι και φι γιατί δεν κάνω μεγάλες ποσότητες. Το βερίκοκο το καταναλώσαμε ήδη, το τελευταίο[...]
Πηγή: bostanistas.grPeach jam/marmalade χρώμα. νοστιμιά, γλύκα, άρωμα...! Και μόνο που αντικρίζει κανείς αυτήν την μαρμελάδα, το μόνο που θέλει είναι ένα μαχαίρι και μια φέτα ψωμί[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΈτοιμη σε μια ώρα πάνω κάτω! Εγώ λοιπόν την μαρμελάδα με ροδάκινα ή γιαρμάδες την φτιάχνω χωρίς πρόγραμμα. Δεν πάω δηλαδή όπως σε όλες σχεδόν τις άλλες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠώς είπατε?Υπάρχει μανταρίνι το καλοκαίρι?...ρώτησα όταν τα είδα μπροστά μου...Κι αν πριν ένα μήνα έβλεπα τέτοια μαρμελάδα, θα απορούσα...Και όμως...οι βόλτες[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλή και γλυκιά μέρα σας εύχομαι! Μόλις πριν λίγες μέρες ανακάλυψα ότι δεν έχω ποστάρει τη συνταγή για τη μαρμελάδα ροδάκινο που φτιάχνω. Θα μου πείτε... και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑγαπημένη μαρμελάδα το ροδάκινο. Και ειδικά αυτόν τον καιρό μπορείτε να βρείτε πολύ νόστιμα και φτηνά ροδάκινα ώστε να έχετε τη γεύση τους παρέα για το[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΝομίζω ότι φέτος φτιάξαμε την πιο ωραία μαρμελάδα!! Η ιδέα του συνδυασμού των φρούτων ανήκει στον Αντώνη σύζυγο της Λίνας. Στην αυλή της Λίνας υπάρχει δέντρο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 κιλό ώριμα και καθαρισμένα (από φλούδα και κουκούτσια) ροδάκινα, 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, χυμό από ½ λεμόνι. Οδηγίες 45 Minutes Καθαρίζω τα ροδάκινα, τα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr