Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Όπως θα έχετε καταλάβει από παλαιότερες αναρτήσεις μας, όσο αφορά το φαγητό τουλάχιστον, δύσκολα θα χαλάσω το χατίρι των μελών της αγαπημένης μου οικογένειας![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌπως θα έχετε καταλάβει από παλαιότερες αναρτήσεις μας, όσο αφορά το φαγητό τουλάχιστον, δύσκολα θα χαλάσω το χατίρι των μελών της αγαπημένης μου οικογένειας![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΠΡΑΙΖΈ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Ο μαγειρικός όρος μπραιζέ (braisé) στα γαλλικά ή μπραζάτο (brasato) στα ιταλικά αναφέρεται συνήθως σε κρέας, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλέτο από ελάφι, 400 γρ. φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 200 γρ. μανιτάρια,[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:2,5 ώρες, Κόστος:16 € ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό μοσχάρι σε[...]
Πηγή: foodtrails.gr