Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Μια άλλη άποψη......!!!! Σε αντίθεση με το μουσακά με κιμά, γίνεται πάρα πολύ ελαφρύς. Υλικά (για 6 - 8 άτομα) 100 γρ. φακές 100 γρ. μανιτάρια (ψιλοκομμένα) 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια εναλλακτική έκδοση του παραδοσιακού μουσακά για να κάνετε αυτούς που απεχθάνονται τις φακές να τις αγαπήσουν. Τι χρειαζόμαστε: 2 μέτριες μελιτζάνες 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο παστίτσιο και τον μουσακά τα θεωρούσα πάντα ξαδέρφια . Τον Ιταλοπαστίτσιο τον εισαγώμενο της Έλενας τον θυμάστε ? Ε , του φτιάξαμε και έναν vegeterian[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑντικατάστησε τον κιμά με μια νόστιμη και εύκολη σάλτσα φακής... ετοίμασε μια πεντανόστιμη μπεσαμέλ και μπόλικο τυρί για το σερβίρισμα! Μέτρια 2 Ώρες[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά Φασολάκια φρέσκα 1 κιλό Κιμά μοσχαρίσιο 1/2 κιλό Ντοματάκι ψιλοκομμένο 250 γρ Κρεμμύδι 1 μεγάλο Αλάτι - πιπέρι Κανέλα 1/2 κουταλάκι του γλυκού Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: chefoulis.grαπό Β.Λορετζάτο ΥΛΙΚΑ - 150 γρ. φακές - 150 γρ. μανιτάρια (ψιλοκομμένα) - 1-2 ξερά κρεμμύδια (ψιλοκομμένα) - 1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένη) - 150 ml πολτός[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΣ την πόλη Κούσκο στους πρόποδες των Άνδεων στο Περού υπάρχει μία μικρή κοινότητα Κρίσνα, όπου συντηρούν το δικό τους εστιατόριο με ανάλογες συνταγές. Εκεί[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΠιο νόστιμο δεν έχετε ξαναφάει... Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για ενα ταψί 22εκ. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 25΄, Αναμονή 1 ώρα, Ψήσιμο 2[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣυστατικά 1 κιλό μελιτζάνες 300 γρ. κιμά αρνίσιο ή μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι μέτριου μεγέθους πολύ ψιλοκομμένο 3 κουταλιές φρέσκο βούτυρο ή σπορέλαιο 1[...]
Πηγή: zannetcooks.comΟ μουσακάς είναι signature dish της ελληνικής κουζίνας για τους ξένους και δικαίως. Γεμάτος έντονες αλλά αρμονικά δεμένες γεύσεις, βασίζεται σ’ έναν εξαιρετικό[...]
Πηγή: caruso.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Ο μουσακάς (μου) σερβιριζόταν ανέκαθεν με εμπειρίες. Μία από αυτές, θα σας την διηγηθώ. Κάποτε ήμουνα καλεσμένη σε δείπνο κυρίας[...]
Πηγή: pandespani.comΟ μουσακάς είναι signature dish της ελληνικής κουζίνας για τους ξένους και δικαίως. Γεμάτος έντονες αλλά αρμονικά δεμένες γεύσεις, βασίζεται σ’ έναν εξαιρετικό[...]
Πηγή: pandespani.comΈνας μουσακάς... αλλιώτικος, με φασολάκια! (Φωτ.: gastronomos.gr / Γιώργος Δρακόπουλος) Ένας μουσακάς... αλλιώτικος, με φασολάκια! Ούτε με πατάτες, ούτε με[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑΠΟ ΤΗΝ Bianca Nero Σήμερα έκανα ατομικά μουσακάκια σε πήλινο! Η συνταγή είναι ίδια με τον μουσακά σε ταψί Υλικά για ταψάκι 25Χ35 Για τον κιμά 1/2 κιλό κιμάς 2[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΠαραδοσιακά, ο μουσακάς είναι ένα πολύπλοκο, βαρύ πιάτο, αφού η συνταγή του απαιτεί πολύωρη ενασχόληση με την κουζίνα, τηγάνια με καυτά λάδια να εκτοξεύονται[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el