Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Από την κ. Μαρία Ρούπα - Ραπταίοι Μεσοχωρίων "Αυτή τη συνταγή την έχω μάθει από τη μαμά μου" μας λέει η κ. Ρούπα ΥΛΙΚΑ: 2 κιλά γαύρο χοντρό Αλάτι χοντρό 1[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΤόσες φορές που φάγαμε γαύρο μαρινάτο στα τσιπουράδικα, δεν θα ήταν κρίμα να μη το έχουμε και στο σπίτι μας? Αποφάσισα, λοιπόν, να το φτιάξω προχθές που[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΓευστικό πιάτο για τους λάτρεις των ζυμαρικών Προετοιμασία 10΄ Μαγείρεμα 15΄ Υλικά για 4 μερίδες 500 γρ. λιγκουίνι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας μας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤα ζυμαρικά σε άλλη διάσταση. Συνταγή : Χριστόφορος Πέσκιας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 15΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπικάντικος γαύρος μαρινάτος Τσιμπολογάμε τον μαριναρισμένο γαύρο έξω ή τον αγοράζουμε έτοιμο για να τον εντάξουμε στους μεζέδες, που η απλότητά τους είναι[...]
Πηγή: pandespani.com800γρ γαύρος φρέσκος 40γρ. αλάτι χοντρό 1 λεμόνι ξύσμα και χυμός 400γρ.ξύδι 1 κλαδάκι δενδρολίβανο ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ: ελαιόλαδο μαϊντανός σκόρδο λιωμένο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (για 4-6 ΑΤΟΜΑ) ½ κιλό γαύροι (ολόφρεσκοι), 2 κουταλιές ξίδι, 2 λεμόνια ο χυμός, ½ -2/3 φλ. ελαιόλαδο, 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες, 2 γεμάτες[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 κιλό γαύρο 300-400 γρμ αλάτι χοντρό 1 μπουκαλάκι ξύδι Ηλιέλαιο Μπούκοβο Λίγο ξύσμα λεμονιού 0.5 ματσάκι σέλινο 3 σκελίδες Σκόρδο Οδηγίες Πλένουμε,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ γαύρος μαρινάτος είναι απ’ τους πιο αγαπημένους ελληνικούς μεζέδες ούζου (και όχι μόνο), σχεδόν απαραίτητος σε κάθε καλοκαιρινό ψαροφαγικό τραπέζι. Και[...]
Πηγή: caruso.gr