Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά: 2 φλυτζ. φαρινάπ 1 βιτάμ σόφτ 1-1/12 φλ. τσ. ζάχαρη 4 αυγά 2 φλ. τσ. αμύγαλα χωρίς τη φλούδα τους 1/2 φλ. τσ. γάλα 1 κ. γλ. κανέλα 2 κ. γλ. μπαίκιν 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλή βδομάδα, γλυκιά σαν αυτό το κεκάκι που το αρωματισμένο ελαιόλαδο το κάνει ελαφρύ και ευωδιαστό! Για μια μακρόστενη φόρμα No 26: 150 γρ αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο γλυκό δεν είναι απαραίτητο να είναι και βλαπτικό για την υγεία σου. Δες εδώ μια συνταγή που αποφεύγει την γλουτένη, την επεξεργασμένη ζάχαρη και το λευκό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 150 γρ. αμύγδαλα λευκά, τριμμένα στο μπλέντερ σε σκόνη + 100 γρ. αμύγδαλα, χονδροκομμένα 160 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά 4 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό 3 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 φλιτζάνι σπορέλαιο 1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 1 1/2 φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα, ασπρισμένη,[...]
Πηγή: icookgreek.com170γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200γρ. αμύγδαλο ψύχα (σκόνη) 5 ασπράδια αυγού (150γρ.) 170γρ. ζάχαρη άχνη 2 κ.σ. κακάο σκόνη 1 βανίλια 80ml γάλα 90γρ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 2 φλιτζάνια του τσαγιού Ζάχαρη 1 φλιτζάνι του τσαγιού Κακάο 4 κουταλιές της σούπας Αυγά 4 τεμ Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι Μήλα 3 τεμ ή αχλάδια[...]
Πηγή: chefoulis.grFor the recipe in English click here Από καιρό ήθελα να φτιάξω ένα κέικ με ξερά φρούτα κ τώρα που ήρθαν οι γιορτές, άρα κ οι διακοπές για μας τους[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΚέικ με φρούτα αποξηραμένα και αμύγδαλα Απλό κεκάκι αλλά ιδιαίτερο και πεντανόστιμο...Τα φρουτάκια που χρησιμοποίησα ήταν αποξηραμένα και ζαχαρωμένα και ήταν[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά συνταγής 4 φλιτζάνια αλεύρι σκληρό 3 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 φλιτζάνι σπορέλαιο 1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 1 1/2 φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα,[...]
Πηγή: icookgreek.com200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. σπορέλαιο 3 αυγά 175 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου (λευκή αμυγδαλόψιχα τριμμένη στο multi) 1 1/2 κ.γ. μπέικιν[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr